MENU

Dogsrus

Hos shopdogsrus.dk finder du kvalitetsgodbidder, ergonomiske seler, lækkert aktivitetslegetøj og meget mere lækkert hundegrej til den moderne hund. Som medlem af DKK får du altid 10% rabat på alle ikke-nedsatte varer.

Fordele hos shopdogsrus.dk

  • 10% rabat for DKK-medlemmer
  • Hurtig levering
  • Fri fragt ved køb over 499kr
  • Rabat kode: DKKM10

Som medlem af DKK får du

ShopDogsRus er en dansk webshop, som har specialiseret sig i kvalitets hundeudstyr og godbidder. Alle produkter er nøje udvalgt af Louise og lever op til de højeste krav på både holdbarhed og kvalitet. Hos shopdogsrus.dk finder du produkter fra Dog Copenhagen, Carnilove, SodaPup, Woolf, Doggie-Zen og mange flere.

Bag shoppen finder du Louise, som er gået i hundene på den fede måde. Hele hundeeventyret startede med webshoppen, men som tiden er gået er Dogsrus meget mere end en webshop – det er hundepasning, hundetræning, genoptræning og meget mere.

Links:

shopdogsrus.dk

Det med småt

Der er fri fragt ved køb for over DKK 499,-

Medlemskoden DKKM10 kan ikke kombineres med andre rabatter. Koden kan ikke bruges i forbindelse med tilmelding til fysisk eller online hundetræning.

Bestillinger fra shopdogsrus.dk kan forventes modtaget 2-5 dage efter bestilling. Nogle varer kan dog have en lidt længere leveringstid, hvilket du oplyses om efter bestilling.

Efter bestilling kan du blive bedt om at oplyse dit medlemsnummer fra Dansk Kennel Klub.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem