MENU

Canem

Få attraktive rabatter hos Canem.dk der forhandler kvalitetsudstyr til både hunde, katte og heste.

Lær Canem.dk bedre at kende

Jeg hedder Wicki Oppendieck og er indehaveren af Canem.dk. Privat deler jeg bopæl med blandt andet 3 katte samt mine elskede hunde, der hører til iblandt de store hunderacer. Det var ønsket om at give mine livsglade og aktive hunde det absolut bedste udstyr, som matcher deres fysiske størrelser, der var min passion bag at starte egen webshop med kvalitetsudstyr.

Fokus på sundhed, udvikling og trivsel hos dit kæledyr

Mange af produkterne bliver godkendt af mine egne hunde og katte, og flere varer er kommet til i webshoppen som følge af kundeforespørgsler. Som noget særligt kan du hos Canem.dk vælge mellem forskellige størrelser på et stort udvalg af udstyret til hunde og katte, og du får detaljeret og god vejledning til at købe det helt rette tilbehør til dit kæledyr.

Det er ikke kun hunde og katte, der er i centrum hos Canem.dk. Heste har altid været en del af mit liv, og dette afspejles på webshoppen, hvor du kan købe basisudstyr og specialtilbehør til din hest fra nogle af de mest kvalitetsbevidste producenter herhjemme og i udlandet.

Jeg er konstant på udkig efter nye producenter af både hunde-, katte- og hesteudstyr, og derfor kan du løbende finde nye produkter hos Canem.dk.


Fordele hos Canem.dk

- 10% rabat (undtaget hundefoder og kattefoder samt tilbud/nedsatte varer)

- Fri fragt

- Hurtig levering

- Dansk E-mærket webshop

- Rabatkode: DKK2021

Links:

https://canem.dk

Det med småt:

- Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

- Du kan blive bedt om at oplyse dit DKK medlemsnummer

logo Canem

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem