MENU

Bornholm Spirits

Hos Bornholm Spirits brænder vi for at skabe unikke og velsmagende produkter som vodka, snaps og andre former for spiritus. Spar 10 % på hele sortimentet!

Fordele hos Bornholm Spirits

Hos Bornholm Spirits brænder vi for at skabe unikke og velsmagende produkter som vodka, snaps og andre former for spiritus. Spar 10 % på hele sortimentet!

  • 10% rabat på hele sortimentet, hver gang du handler
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
  • Rabat kode: DKK10

Som medlem af DKK får du en unik mulighed for at spare 10% på hele Bornholm Spirits sortiment af premium spiritus.

Vores historie

Det hele startede for 6 år siden med en chili snaps. i 2021 købte vi fabrikken på Bornholm og det har været en fantastisk rejse. I dag har vi over 30 kvalitets produkter i porteføljen og over 500 forhandlere.

Hos Bornholm Spirits brænder vi for at skabe unikke og kvalitetsprodukter med en passion, der tager udgangspunkt i vores kærlighed til de bornholmske traditioner. Med stor stolthed til økologiske råvarer, og en tørst efter at skabe noget nyt og anderledes, har vi skabt en portefølje af produkter, som vi er stolte af at dele med jer.

Rejsen startede med en drøm om at gentænke snapsens plads i det daglige liv. Vi ville skabe en snaps, der ikke blot var forbeholdt særlige lejligheder, men som også kunne drikkes i hverdagen. Gennem års intensivt arbejde, har vi formået at skabe unikke, smagfulde og interessante snaps, der både kan nydes i egen for, men også kan tilføje en ekstra dimension i diverse cocktails.

Men vores passion for råvarer og kvalitetsspiritus stoppede ikke med snaps. Vi har udvidet vores portefølje til at vi i dag er stolte producenter af andre former for spiritus såsom vodka og gin, altid med fokus på at skabe produkter, der hylder vores arv og traditioner, mens vi stadig udfordrer og udforsker nye smagsvarianter.

Hos Bornholm Spirits er vores fokus på kvalitet og håndværk altoverskyggende. Vores spiritus produceres med kærlighed, nysgerrighed og dedikation på baggrund af gode råvarer og superblødt, krystalklart bornholmsk vand, som har lagret på mineralholdig klippegrund i milliarder af år, hvilket er med til at give spiritussen en endnu mere afbalanceret smag.

Hos Bornholm Spirits præsenterer vi en perlerække af økologiske og premium produkter – med ønsket om at udbrede kendskabet til den fineste bornholmske spiritus af bedste kvalitet. #celebratinglife #vinipper


Læs mere om Bornholm Spiritus her

Bornholm Spiritus
Bornholm spiritus

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem