MENU

Bandholm Badehotel

Tilbring en hyggelig tur væk fra hverdagen i vores smukke omgivelser, hvor I og Jeres elskede hund kan nyde et skræddersyet ophold, der tager hensyn til både jer og jeres firbenede ven.

Vi byder velkommen på ny

Der er kommet helt nye kræfter til det vidunderlige hotel på Lollands nordkyst, og dermed starter et nyt kapitel i hotellets mere end 300 årige historie.

Vi tror på, at Bandholm Badehotel skal være værd at rejse efter, om end du ankommer fra Kettinge, Kiel eller København. Og vi ønsker at forstærke og forfine hele Bandholm-oplevelsen. Den skal føles lige så overraskende, som de omgivelser hotellet ligger i. Fra øjeblikket vi byder dig velkommen, til måden vi sender dig godt på farten igen.

Et smut forbi Bandholm Badehotel er som at møde en god ven. Glædeligt, indbydende og interessant. En stemning, som alle os på hotellet er sammen om at skabe hver eneste dag.

En stemning bliver siddende i dig, lang tid efter du er taget hjem igen. Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen på ny.

Læs mere her

Hunde Ophold fra kr. 1.295 pr. person

Tilbring en hyggelig tur væk fra hverdagen tid i vores smukke omgivelser, hvor I og Jeres elskede hund kan nyde et skræddersyet ophold, der tager hensyn til både jer og jeres firbenede ven. På Jeres værelse sørger vi for en hundekurv og skåle til jeres hund samt en lille overraskelse. Derudover får I en guide til hundevenlige steder, som I kan udforske under jeres ophold.

Om aftenen inviterer vi jer til vores stemningsfulde Brasserie Alba, hvor I kan nyde en fire-retters menu, der vil forkæle jeres smagsløg. Efter en behagelig aften kan I trække Jer tilbage på værelset. Næste morgen kan I starte dagen med en lækker morgenmad bestående af lokale delikatesser, hjemmelavet marmelade, oste, friskbagt brød og æg fra Dalbakkegård

Opholdet inkluderer følgende:

Hundekurv & skåle på værelset

Overraskelse til hunden

Guide til steder at opleve med Jeres hund under opholdet

4 servinger i Brasserie Alba

Overnatning med morgenmad‍


Book jeres ophold med ro i maven.

Skulle der ske uforudsete ændringer, kan I nemlig annullere jeres ophold helt op til 48 timer før ankomst og få en fuld refundering. Afbestilling skal ske skriftligt til info@bandholmbadehotel.dk.

Bandholm Badehotel
Brandholm Badehotel
Brandholm Badehotel strand

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem