MENU

animondo

10% på hele shoppen hos animondo.dk

Velkommen til animondo

Hos animondo finder du Danmarks smukkeste udvalg af eksklusive varer til hunde, katte og heste. Vores stil er designet til den moderne dyreelsker, som ønsker at skabe flotte rammer for sine kæledyr og heste.

Sæt din lid til animondo og slip for at gå på kompromis. Kvaliteten på produkterne er i top og du er garanteret den gode kundeoplevelse, lige fra vores venlige kundeservice til gratis levering og hurtig ekspedition. Vi er købmænd af hjertet og ved hvad en god kundeoplevelse indeholder.

Så vidt det er muligt køber og producerer vi varer i Europa. Designet går vi naturligvis ikke på kompromis med.

Man siger, at en hund ligner sin ejer, så den skal se smart ud, når I skal på tur. Det synlige hunde udstyr er hundeselen, hundesnoren og hundehalsbåndet. Står vinteren for døren varmer vores hundetøj som regndækken, hundetrøjer osv. Det kan også være I skal på en længere tur, her vil en hundetaske eller en transportkasse til hunden være en god ledsager.

Du er sikkert glad for dit smukke hjem. Men passer hundesengen ind og hvad med madskålen og vandskålen? Vi gør os stor umage med kun at tilbyde lækre varer, som passer ind i de fleste moderne hjem.

Hele vores brede sortiment følger gældende EU krav til fremstilling af varer. Vi efterlever vores værdier og tilstræber ydermere at støtte 4 af de 17 verdensmål : Ansvarligt forbrug og produktion - Klimainsats - Fred, retfærdighed og stærke institutioner - Partnerskab og forhandling.

Vi ser frem til at handle med dig og dine firbenede venner.

10% rabat

Hurtig levering

60 dages returret

Fri fragt ved køb over 299 DKK

Rabat kode: DKK10

Som medlem af DKK får du

Som medlem af Dansk Kennel Klub får du 10% på hele shoppen, med undtagelse af foder og godbidder.

Links:

https://animondo.dk/

Det med småt

Medlemsrabatten glæder ikke foder og godbidder og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
Du kan blive bedt om at oplyse dit Dansk Kennel Klub medlemsnummer.

animondo


logo

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem