MENU

Aktiviteter

Som medlem af DKK kan du deltage i kurser, uddannelser, træning og alle former for aktiviteter, der handler om eller har med hund at gøre.

Som medlem kan du og din hvalp deltage på DKK´s hvalpekurser – starten på et godt hundeliv. Nye kurser begynder ca. hver anden måned i alle DKK-kredse fordelt over hele landet.

Du får også mulighed for at deltage i lydighedstræning, agility, kørekort til hund, ringtræning og mange andre typer hundetræning hos rutinerede instruktører – til glæde for dig, din hund - og jeres omgivelser.

Du kan få din hund mentalbeskrevet, hvis racen har en ønskeprofil. På den måde får du større indblik i dens psyke – et vigtigt aspekt, hvis du gerne vil have hvalpe. En smuk hund er en fryd for øjet, men endnu vigtigere er det, at hunden er et harmonisk veltilpasset familiemedlem, som du og dine omgivelser kan glædes over i mange år.

Som medlem kan du også deltage i kurser, foredrag, workshops og uddannelser i DKK-regi - hvis du f.eks. ønsker at blive opdrætter, lære førstehjælp til din hund, deltage i konferencen Viden på bordet og meget mere.

Du kan deltage i mange andre aktiviteter, f.eks. foredrag, fælles traveture og meget meget mere i din lokale DKK-kreds.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem