MENU

Hundens Dag i Tivoli

Siden 1895 har DKK haft tilknytning til Tivoli i København, og igennem mange år har vi sammen afholdt Hundens dag, hvor gæsterne kan medbringe deres firbenede venner i den gamle forlystelseshave.

Næste event

Søndag d. 18. august 2024

Få en hyggelig dag i Tivoli

Hundens Dag er blevet en tradition. Mange har fundet ud af, at det er en god lejlighed til at mødes med racefæller og til at vise sin race frem for havens andre gæster. De fleste mødes ved raceparadens start og følges ad med deres racefæller gennem haven. Jo flere af samme race, jo flottere ser raceparaden ud.

Hvad skal der ske på dagen?

Dagens program starter med en raceparade gennem haven, hvor hundene går inddelt i grupper. Der er en officiel racerepræsentant for hver race, men alle fremmødte hunde er velkomne til at gå med i paraden. Efter raceparaden samles alle ved Plænen, hvor der er ca. en times underholdning på scenen.

Årets tema

Årets tema på scenen er ”Hunde OL - i disciplinerne form og funktion”. DKK’s adfærdskonsulent, Lise Lotte Christensen er traditionen tro vært ved sceneshowet.

Deltag i raceparaden

I DKK glæder vi os hvert år til at vise rigtig mange forskellige racer frem i den store raceparade til glæde for publikum, så kom og vær med: Alle flinke hunde, der kan gå i parade sammen med andre hunde af begge køn, er velkomne! Jo flere, jo bedre, så vi får vist vores smukke racehunde frem for hele landet.

Vil du være din races repræsentant i paraden?

Bærende på et skilt med hunderacens navn går en officiel repræsentant for hver race foran den enkelte gruppe af hunde. På den måde kan tilskuerne nemt afkode, hvad det er for nogle hunde af forskellige racer, de har foran sig. Derfor opfordrer vi til, at så mange som muligt deltager.

Krav til racerepræsentanter

Det eneste krav der er til de, der ønsker deltage som racerepræsentant, er,

  • at din hund har en DKK-stamtavle (undtaget den, der repræsenterer blandingshunde)
  • at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget fra halekuperingsforbuddet er vizsla, weimeraner, breton, korthåret hønsehund og ruhåret hønsehund).
  • og at din hund kan fungere i paraden sammen med andre venlige hunde af begge køn - og din hund skal synes, det er sjovt at være med.

Vi skal gøre opmærksom på, at hunde af racer, der fremgår af Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.


Tilmeldingen til raceparaden: http://dkkhundensdag.dk/tivoli/register2024.php

Tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet, og lukker 10. august.

Ønsker du - og din hund - at være din races repræsentanter?

Bemærk, at det er først til mølle: Hvis din race ikke fremgår af listen, er der allerede en, der er tilmeldt som repræsentant for din race.
Du kan desværre ikke blot "krydse dig af" som repræsentant for en anden race - men vi vil alligevel opfordre dig til at deltage i paraden for at vise flaget for din race!

Som racerepræsentant får du en gratis adgangsbillet til Tivoli i Kbh., som gælder for 1 person med hund.
Nærmere information og adgangsbillet sendes ca. 8 dage før arrangementet.

Ønsker du og evt. din specialklub, dine hvalpekøbere eller træningshold at stille op i paraden sammen med flere hunde af samme race, er alle flinke hunde velkomne til at gå med i paraden. Men husk at din hund skal kunne gå i paraden sammen med andre hunde af begge køn, ligesom vi gør opmærksom på, at hunde af racer, der fremgår af Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem