MENU

Hundens Dag

Dansk Kennel Klub og Royal Canin har erklæret den første lørdag i juni for national Hundens Dag. Vi fejrer den landsdækkende festdag i hundens tegn med arrangementer over hele landet, og der er derfor gode muligheder for at opleve mange af de forskellige hunderacer, som findes i Danmark.

Næste event

Lørdag d. 1. juni 2024

Festdag i hundens tegn

Hundens Dag er en landsdækkende festdag i hundens tegn!

Tag dine 2-og 4-benede familiemedlemmer med på oplevelse første lørdag i juni måned. Rundt om i landet finder du mange forskellige arrangementer. Du kan for eksempel tage på besøg hos en hundeopdrætter, deltage i sjove aktiviteter hos hundeklubber, finde gode tilbud hos dyrehandlere eller –klinikker, deltage i konkurrencer og meget mere.

Glæd jer til hyggelige og lærerige oplevelser med andre hundeelskere.

Besøg en opdrætter

Hvis du overvejer at købe en hund, vil der være gode muligheder for møde engagerede opdrættere fra Dansk Kennel Klub og lære hunderacerne bedre at kende.

Det at købe hund er en tillidssag: Opdrættere vil gerne give deres hvalpe det bedst mulige liv, og de vælger derfor deres købere med omhu. Tilsvarende vil køberne heller ikke købe hund af hvem som helst.

På Hundens Dag vil der være Åbent Hus mange steder i landet. Her åbner engagerede opdrættere deres hjem for potentielle hundekøbere. Brug dagen til at lære hinanden og hundene bedre at kende. Mød de dejlige hunde og få en god dialog om det at købe hund.

Besøg en hundeklub

På Hundens Dag vil der også blive afholdt en række arrangementer, som Dansk Kennel Klubs specialklubber står for. En specialklub er en hundeklub, hvor folk med hunde af samme race mødes.

På Hundens Dag åbner mange af disse hundeklubber deres træningspladser op, så du har mulighed for at komme og se aktiviteter med netop de racer, den enkelte klub beskæftiger sig med. Få en uforglemmelig dag i selskab med de dejlige hunde. Alle er velkomne – også dig der overvejer at købe en hund.

Besøg en aktivitetskreds i DKK

Der foregår et væld af aktiviteter i Dansk Kennel Klub og for at gøre det nemt for medlemmerne, har vi inddelt landet i kredse. I hver kreds er en lokalt forankret bestyrelse primus motor for de aktiviteter, der foregår – på tværs af samtlige hunderacer – i området. På Hundens Dag arrangerer Dansk Kennel Klubs 12 kredse lydighedstræning for begyndere, skuer, træf, kom og mød en opdrætter og meget mere.

Hundens dag

Relaterede artikler

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem