Anne Schierup
Underviser i Reproduktion

Uddannet dyrlæge i 2013 og har gennemført reproduktionsspecifik efteruddannelse på kurser i Danmark og udlandet. Afsluttede i september 2014 europæisk overbygning (ESAVS) i reproduktion hos hund og kat. Arbejder hos Canicold Hundesædbank. Opdrætter af Alaskan Malamute og Siberian Husky siden 2006 og aktiv i racernes specialklub. Hjemmet deles med kæresten og en større slædehundeflok.

Birgitte Schjøth 
Underviser i Reproduktion 

Uddannet dyrlæge 1981. Efteruddannet i ”Small Animal Reproduction”. Opdrætter af Old English Sheepdog siden 1973. Udstillingsdommer gennem mange år, væsentligst gruppe 1 og 2. Medlem af DKK´s Sundhedsudvalg gennem en årrække. Har drevet hundesædbanken Canicold siden 1998. Arbejder i dag udelukkende med ”hundereproduktion” og egne p.t. 6 OES’er.

Camilla Juelsgaard
Genetik

Charlotte Vinter Dahl
Rammerne 1 (jura)

Helle Friis Proschowsky 
Underviser i Genetik 

Uddannet som dyrlæge i 1993 med en phd grad i genetik fra 2003. Ansat som forsker og underviser i genetik på LIFE (tidl. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole) fra 1996-2010. Ansat i DKK fra 1995-2001 og igen fra 2010. Arbejder med DKK´s kursusvirksomhed og med alt, hvad der vedrører avl og sundhed. Har en cocker spaniel-hanhund, som er alle tiders dejlige hygge- og legekammerat for hele familien.

Jan Larsen
Rammerne 1 (jura)

Jens Glavind
Underviser i Rammerne 1

Direktør på Dansk Kennel Klub siden 2007. Direktøren varetager under ansvar over for bestyrelsen den daglige administrative ledelse af DKK´s samlede virksomhed. 

Irene Jarnved 
Underviser i Adfærd 1

Professionelt arbejdende adfærdsbehandler siden 1990 i eget firma ”Irene Jarnved”. Forfatter af artikler (til HUNDEN) og bøger (foreløbig skrevet tre styk), uddanner instruktører og adfærdsbehandlere for hunde, træner jagthunde, holder foredrag om adfærd og træner hunde til filmproduktioner. Har blandt andet været vært på den danske udgave af ”Det er mig eller hunden” på Tv2. Har selv tre hunde: To FT cocker spaniels og en irsk vand spaniel. Alle tre hunde er trænet til og bliver brugt på jagt.

Kathrine Kirchhoff 
Underviser i Reproduktion

Uddannet dyrlæge i 1994, medejer i Dyrlægegruppen Frijsenborg A/s, fagdylæge vedr sygdomme hos hund og kat i 2007, afsluttet europæisk overbygning (ESAVS) i 2009 vedr reproduktion hos hund og kat. Har to labradorhanhunde, som indgår som ligeværdige medlemmer af vores familie. Har undervist på DKK´s opdrætteruddannelse i 2 år.

Lise Lotte Christensen
Underviser i Adfærd 1

Adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub siden 1997. Tovholder for DKK´s kennelkontaktordning, Barn og Hund undervisere og hundekonsulenter. Arbejder med implementering af mentalbeskrivelse og nye træningstilbud, eks. Kørekort til Hund. Udarbejder infomateriale, eks. DVD´er om valg af hund, træning samt artikler til HUNDEN. Uddannet servicehundeinstruktør i USA og har arbejdet med specialtræning af servicehunde i Danmark siden 1997 for den velgørende forening STH - Servicehunde til Handicappede. 

Tine Miang 
Kursussekretær 

Ansat ved DKK siden år 2000. Oprindeligt uddannet veterinærsygeplejerske.
Er mor til 2 herlige unger og ejer af en fræk lille shih tzu, Prinsessen, samt en gul, godmodig labrador retriever, Lilla og hendes sorte datter Rosa!