MENU

Underviserne på Opdrætteruddannelsen

Vil du vide lidt mere om de mennesker, der underviser på Dansk Kennel Klubs Opdrætteruddannelse? Så læs med her.

Anne Schierup
Underviser i Reproduktion

Uddannet dyrlæge i 2013 og har gennemført reproduktionsspecifik efteruddannelse på kurser i Danmark og udlandet. Afsluttede i september 2014 europæisk overbygning (ESAVS) i reproduktion hos hund og kat. Ejer af Canicold Hundesædbank.Opdrætter af Alaskan Malamute og Siberian Husky siden 2006 og aktiv i racernes specialklub. Hjemmet deles med kæresten og en større slædehundeflok.

Camilla Juelsgaard
Genetik

Charlotte Vinter Dahl
DKK & Jura

Helle Friis Proschowsky
Underviser i Genetik

Uddannet som dyrlæge i 1993 med en phd grad i genetik fra 2003. Ansat som forsker og underviser i genetik på LIFE (tidl. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole) fra 1996-2010. Ansat i DKK fra 1995-2001 og igen fra 2010. Arbejder med DKK´s kursusvirksomhed og med alt, hvad der vedrører avl og sundhed.

Jan Larsen
DKK & Jura

Jens Glavind

DKK & Jura

Direktør på Dansk Kennel Klub siden 2007. Direktøren varetager under ansvar over for bestyrelsen dendaglige administrative ledelse af DKK´s samlede virksomhed.

Katrine Kirchhoff

Dyrlæge Kathrine Kirchhoff arbejder til dagligt med reproduktion hos Frijsenborg Dyrlægerne.

Hun blev fagdyrlæge inden for hund og kat i 2007 med en opgave om planlægning af det optimale parringstidspunkt hos tæver.

I 2017 afsluttede hun som den første praktiserende dyrlæge i Danmark den fireårige efteruddannelse, der kaldes en ”diplomatgrad” i reproduktion hos hund og kat indenfor ECAR (European College of Animal Reproduction)

Kathrine har undervist på DKK’s opdrætteruddannelse i en årrække og har desuden været en del af den arbejdsgruppe under Dyrlægeforeningen, der har bl.a. har udgivet en folder om neutralisation

Reproduktion

Munthe Bium

DKK & Jura

Ansat i DKK's kommunikationsafdeling.

Irene Jarnved
Underviser i Adfærd 2

Professionelt arbejdende adfærdsbehandler siden 1990 i eget firma ”Irene Jarnved”. Forfatter af artikler (til HUNDEN) og bøger (foreløbig skrevet tre styk), uddanner instruktører og adfærdsbehandlere for hunde, træner jagthunde, holder foredrag om adfærd og træner hunde til filmproduktioner. Har blandt andet været vært på den danske udgave af ”Det er mig eller hunden” på Tv2. Har selv FT cocker spaniels og labrador. Alle hunde er trænet til og bliver brugt på jagt.

Mikael Tranholm
Genetik

Lise Lotte Christensen
Underviser i Adfærd 1

Adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub siden 1997. Tovholder for DKK´s kennelkontaktordning, Barn og Hund undervisere og hundekonsulenter. Arbejder med implementering af mentalbeskrivelse og nye træningstilbud, eks. Kørekort til Hund. Udarbejder infomateriale, eks. DVD´er om valg af hund, træning samt artikler til HUNDEN. Uddannet servicehundeinstruktør i USA og har arbejdet med specialtræning af servicehunde i Danmark siden 1997 for den velgørende forening STH - Servicehunde til Handicappede.

Tine Miang
Kursussekretær

Ansat ved DKK siden år 2000. Oprindeligt uddannet veterinærsygeplejerske. Har labradors som trænes til jagt og går på udstilling.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem