Annette Bystrup
Underviser i Regler og rammer for hundehold

Uddannet folkeskolelærer i 1980. Skoleinspektør siden år 2000. Har haft forskellige tillidshverv i DKK, specialklub- og kredsbestyrelse. Tidligere opdrætter af Grand Danois og Pharaoh Hund. Kennelkontakt i kreds 7 siden ordningens start. Sidder i DKK´s eksteriørdommerudvalg og Standardkomité. Underviser på basisuddannelsen, dommeruddannelsen og den lovpligtige Hundeholderuddannelse. Har 1 pharaohhund, som hver dag husker mig på, at jeg er der for deres skyld.

Anne Schierup
Underviser i Reproduktion

Uddannet dyrlæge i 2013 og har gennemført reproduktionsspecifik efteruddannelse på kurser i Danmark og udlandet. Afsluttede i september 2014 europæisk overbygning (ESAVS) i reproduktion hos hund og kat. Ejer af Canicold Hundesædbank. Opdrætter af Alaskan Malamute og Siberian Husky siden 2006 og aktiv i racernes specialklub. Hjemmet deles med kæresten og en større slædehundeflok.

Camilla Juelsgaard
Genetik

Helle Friis Proschowsky
Underviser i Genetik

Uddannet som dyrlæge i 1993 med en phd grad i genetik fra 2003. Ansat som forsker og underviser i genetik på LIFE (tidl. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole) fra 1996-2010. Ansat i DKK fra 1995-2001 og igen fra 2010. Arbejder med DKK´s kursusvirksomhed og med alt, hvad der vedrører avl og sundhed.

Irene Jarnved
Underviser i Adfærd 1 & 2

Professionelt arbejdende adfærdsbehandler siden 1990 i eget firma ”Irene Jarnved”. Forfatter af artikler (til HUNDEN) og bøger (foreløbig skrevet tre styk), uddanner instruktører og adfærdsbehandlere for hunde, træner jagthunde, holder foredrag om adfærd og træner hunde til filmproduktioner. Har blandt andet været vært på den danske udgave af ”Det er mig eller hunden” på Tv2. Har selv FT cocker spaniels og labrador. Alle hunde er trænet til og bliver brugt på jagt.

Jannie Jensen
Underviser i Hundens røgt & pleje

Uddannet Veterinærsygeplejerske i 1972, har arbejdet på Emdrup Dyrehospital og Buddinge Dyreklinik. Optaget som mester i Landsforeningen for Hundefrisører i Danmark. Siden 1999 selvstændig med Kattepensionen i København samt Hunde- og Kattesalon. Fagvet.sygepl. i 1995 med speciale i Adfærd. Lydighedsinstruktør og Rallyinstruktør i DSS - Dressursamarbejdende Specialklubber.

Kathrine Kirchhoff
Underviser i Reproduktion

Uddannet dyrlæge i 1994, medejer i Dyrlægegruppen Frijsenborg A/s, fagdylæge vedr sygdomme hos hund og kat i 2007, afsluttet europæisk overbygning (ESAVS) i 2009 vedr reproduktion hos hund og kat.

Mikael Tranholm
Dyrlæge - underviser i Genetik

Lise Lotte Christensen
Underviser i Adfærd 1 & 2

Adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub siden 1997. Tovholder for DKK´s kennelkontaktordning, Barn og Hund undervisere og hundekonsulenter. Arbejder med implementering af mentalbeskrivelse og nye træningstilbud, eks. Kørekort til Hund. Udarbejder infomateriale, eks. DVD´er om valg af hund, træning samt artikler til HUNDEN. Uddannet servicehundeinstruktør i USA og har arbejdet med specialtræning af servicehunde i Danmark siden 1997 for den velgørende forening STH - Servicehunde til Handicappede.

Merete Prior
Underviser i Regler og rammer for hundehold

Uddannet sygeplejerske i 1990 med speciale i hjertesygdomme. Indehaver af en dyrlægeklinik i København med fokus på ernæring. Har været kennelkontakt siden 2001 og har undervist på Før du køber hund kursus i kreds 1 i 8 år. Opdrætter af golden retrievere siden 1980. Går på udstilling og laver spor og apporteringstræning. Desuden studerer jeg vilde ulve, blandt andet i USA og Canada for at blive klogere på vores dejlige hunde.

Tine Miang
Kursussekretær

Ansat ved DKK siden år 2000. Oprindeligt uddannet veterinærsygeplejerske. Har 2 labradors, som bliver trænet til jagt og går på udstilling.