Annette Bystrup
Underviser i Rammerne 2

Uddannet folkeskolelærer i 1980. Skoleinspektør siden år 2000. Har haft forskellige tillidshverv i DKK, specialklub- og kredsbestyrelse. Tidligere opdrætter af Grand Danois og Pharaoh Hund. Kennelkontakt i kreds 7 siden ordningens start. Sidder i DKK´s eksteriørdommerudvalg og Standardkomité.  Underviser på basisuddannelsen, dommeruddannelsen og den lovpligtige Hundeholderuddannelse. Har to pharaohhunde, som hver dag husker mig på, at jeg er der for deres skyld.

Anne Schierup 
Underviser i Reproduktion

Uddannet dyrlæge i 2013 og har gennemført reproduktionsspecifik efteruddannelse på kurser i Danmark og udlandet. Afsluttede i september 2014 europæisk overbygning (ESAVS) i reproduktion hos hund og kat. Arbejder hos Canicold Hundesædbank. Opdrætter af Alaskan Malamute og Siberian Husky siden 2006 og aktiv i racernes specialklub. Hjemmet deles med kæresten og en større slædehundeflok.

Birgitte Schjøth 
Underviser i Reproduktion 

Uddannet dyrlæge 1981. Efteruddannet i ”Small Animal Reproduction”. Opdrætter af Old English Sheepdog siden 1973. Udstillingsdommer gennem mange år, væsentligst gruppe 1 og 2. Medlem af DKK´s Sundhedsudvalg gennem en årrække. Har drevet hundesædbanken Canicold siden 1998. Arbejder i dag udelukkende med ”hundereproduktion” og egne p.t. 6 OES’er.

Camilla Juelsgaard 
Genetik

Jørgen Rüsz 
Underviser i Rammerne 2 

Uddannet maskiningeniør og har et handelsfirma. Opdrætter af puli, har tidligere haft grand danois, briard og schæfer. Kennelkontakt og aktiv i kredsarbejdet.

Helle Friis Proschowsky 
Underviser i Genetik

Uddannet som dyrlæge i 1993 med en phd grad i genetik fra 2003. Ansat som forsker og underviser i genetik på LIFE (tidl. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole) fra 1996-2010. Ansat i DKK fra 1995-2001 og igen fra 2010. Arbejder med DKK´s kursusvirksomhed og med alt, hvad der vedrører avl og sundhed. Har en cocker spaniel-hanhund, som er alle tiders dejlige hygge- og legekammerat for hele familien.

Irene Jarnved 
Underviser i Adfærd 1 & 2 

Professionelt arbejdende adfærdsbehandler siden 1990 i eget firma ”Irene Jarnved”. Forfatter af artikler (til HUNDEN) og bøger (foreløbig skrevet tre styk), uddanner instruktører og adfærdsbehandlere for hunde, træner jagthunde, holder foredrag om adfærd og træner hunde til filmproduktioner. Har blandt andet været vært på den danske udgave af ”Det er mig eller hunden” på Tv2. Har selv tre hunde: To FT cocker spaniels og en irsk vand spaniel. Alle tre hunde er trænet til og bliver brugt på jagt.

Jannie Jensen  
Underviser i Hundens røgt & pleje 

Uddannet Veterinærsygeplejerske i 1972, har arbejdet på Emdrup Dyrehospital og Buddinge Dyreklinik. Optaget som mester i Landsforeningen for Hundefrisører i Danmark. Siden 1999 selvstændig med Kattepensionen i København samt Hunde- og Kattesalon. Fagvet.sygepl. i 1995 med speciale i Adfærd. Lydighedsinstruktør og Rallyinstruktør i DSS - Dressursamarbejdende Specialklubber. Har selv 2 brune pudler - en toy og 1 dværg - begge intakte hanner, som begge er dygtige familiehunde.

Kathrine Kirchhoff 
Underviser i Reproduktion

Uddannet dyrlæge i 1994, medejer i Dyrlægegruppen Frijsenborg A/s, fagdylæge vedr sygdomme hos hund og kat i 2007, afsluttet europæisk overbygning (ESAVS) i 2009 vedr reproduktion hos hund og kat. Har to labradorhanhunde, som indgår som ligeværdige medlemmer af vores familie. Har undervist på DKK´s opdrætteruddannelse i 2 år.

Katrine Lawaetz 
Underviser i Hundens røgt & pleje

Uddannet dyrlæge i 2009. Fagdyrlæge i 2015. Medejer af Vestjyske Dyrlæger siden 2011, hvor hverdagen bruges på rådgivning, undervisning  og efteruddannelse af dyrlæger. Hundene og især opdræt har været en stor passion siden jeg var teenager. Har gennemført DKKs opdrætteruddannelse, grunduddannelse og instruktøruddannelse. Er aktiv som instruktør i  kreds 5 og i Grand Danois Klubbens Sporudvalg. Har opdrættet labrador retriever og grand danois siden 2012. Familien består pt. af min mand og jeg, vores to drenge og 3 hunde.

Lise Lotte Christensen
Underviser i Adfærd 1 & 2

Adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub siden 1997. Tovholder for DKK´s kennelkontaktordning, Barn og Hund undervisere og hundekonsulenter. Arbejder med implementering af mentalbeskrivelse og nye træningstilbud, eks. Kørekort til Hund. Udarbejder infomateriale, eks. DVD´er om valg af hund, træning samt artikler til HUNDEN. Uddannet servicehundeinstruktør i USA og har arbejdet med specialtræning af servicehunde i Danmark siden 1997 for den velgørende forening STH - Servicehunde til Handicappede. 

Merete Prior
Underviser i Rammerne 2

Uddannet sygeplejerske i 1990 med speciale i hjertesygdomme. Indehaver af en dyrlægeklinik i København med fokus på ernæring. Har været kennelkontakt siden 2001 og har undervist på Før du køber hund kursus i kreds 1 i 8 år. Opdrætter af golden retrievere siden 1980 og har i dag 10 golden retrievere, 1 irsk ulvehund og en saarloos ulvehund. Går på udstilling og laver spor og apporteringstræning. Desuden studerer jeg vilde ulve, blandt andet i USA og Canada for at blive klogere på vores dejlige hunde.

Tine Miang 
Kursussekretær 

Ansat ved DKK siden år 2000. Oprindeligt uddannet veterinærsygeplejerske. Er mor til 2 herlige unger og ejer af en fræk lille shih tzu, Prinsessen, samt en gul, godmodig labrador retriever, Lilla og hendes sorte datter Rosa!