MENU

Før du køber hund

Er du forberedt på alle aspekter af det, at udvide familien med et firbenet medlem? Før du køber hund-kurset er et udgangspunkt for alle, der overvejer at købe hund. Læs mere her om, hvad du lærer på kurset.

Hvorfor deltage i et "Før-du-køber-hund-kursus"?

At få hund er fantastisk - men også en opgave som skal løftes med alvor. Mange hunde bliver købt som resultatet af hvalpeforelskelse, og ansvaret ved en hund bliver glemt i bar begejstring. Det er først senere virkeligheden banker på, og når en hund bliver for stor en mundfuld, er det hverken en rar situation at stå i som hundeejer eller som hund.

Som kommende hundeejer er det derfor vigtigt, at man sætter sig ordentlig ind i, hvad det kræver at have en hund. Hvordan hunden skal passes, plejes, aktiveres og motioneres er ting, man skal have styr på, inden man køber hund.

Det er den kommende hundeejers fineste opgave at vælge en race og en hvalp, som vil passe til netop deres familie og tilværelse. Det vigtigste ved en hund er ikke, hvordan den ser ud, men hvordan den er.

Dansk Kennel Klub og Dyrenes Beskyttelse er gået sammen om at tilbyde ”Før du køber hund”-kurser. Kurset henvender sig til alle interesserede, der overvejer at få hund, og varer ca. tre timer.

Hvad gennemgås der på kurset?

Vi gennemgår bl.a.:

  • De forskellige hunderacer og deres egenskaber.
  • Hvad bør du tænke på, før du anskaffer en hund.
  • Hvad skal du være opmærksom på, når du køber hund/hvalp.
  • Hvordan finder du den rigtige hund for dig.
  • Valg af opdrætter, kennel eller internat samt valg af hvalp/ hund.
  • Hvad skal du være opmærksom på hos opdrætteren.
  • Hvordan du bedst kommer i gang med træning, socialisering og aktivering af hunden.
  • Diverse spørgsmål du måtte have om emnet.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem