DM 2020

DM 2020 afholdes af DKK i forbindelse med Hund I Fokus på Vilhelmsborg i Århus d. 5.-6. september 2020.

Vi ville så gerne afholde et DM med al den pomp og pragt, det fortjener – og som I er vant til. I år er situationen dog helt anderledes grundet Covid-19, og der er flere af elementerne vi ikke må gennemføre, på grund af forsamlingsforbuddet. Derfor er arrangementet ikke åbent for publikum, og der vil heller ikke være stande. I DKK er vi lettede over at vi kan få lov til at afholde DM, også selvom det bliver under andre, måske lidt mindre festlige omstændigheder. Vi håber derfor at I vil tage alle forholdsregler for at beskytte jer selv og hinanden for smitte, men at vi samtidig får en helt fantastisk dag alligevel. Vi håber i hvert fald I har glædet jer lige så meget som vi har.

Det betyder også at der vil ikke være indmarch i år, men kun en kort velkomst og vi henstiller til at I holder god afstand til hinanden hele dagen, også under velkomsten og senere til præmieoverrækkelsen. Husk at udskifte kindkys og kram, med albuer og skosnuder.

Der er mulighed for camping for deltagerne på området, kontakt Louise Støy på lost@dkk.dk for booking. Pris fra fredag til søndag: 412,50 kr. inkl. moms, strøm og adgang til bad og toilet.

Café: Tyttens Madborg er åben, hvor der kan købes kaffe, the, sodavand, frokost og aftensmad.

Parkering og kort over området samt øvrige oplysninger, se venligst hjemmesiden der opdateres løbende: https://www.dkk.dk/udstillinger-og-events/events-i-dkk/hund-i-fokus

Deltagerne bør bære mundbind under banegennemgangene, da det ikke kan undgås at komme tæt på hinanden i de situationer.

Invitation til DM

Link til tilmelding: https://dkk-viby.nemtilmeld.dk...