MENU

Forsikringer

Det er lovpligtigt at få sin hund ansvarsforsikret - det er derfor en af de vigtigste ting at sørge for, når du anskaffer dig en lille ny hvalp.

Hundeansvarsforsikringen dækker de skader, som hunden forvolder på/hos andre. Forsikringen dækker dog ikke skader, som hunden forvolder på ejeren eller ejerens ting.

Vær som ejer yderligere opmærksom på, at ansvarsforsikringen ikke dækker skader på/hos den person, der passer hunden for ejeren.

Hvis du deltager i træning og andre aktiviteter med din hund, er der nogle forsikringsselskaber, som kræver, at du har en udvidet hundeansvarsforsikring - kontakt dit forsikringsselskab og hør, hvad de har af bestemmelser.

Det kan desuden være en god ide også at tegne en sundhedsforsikring på din hund. Hvis din hund kommer til skade eller bliver syg og må til dyrlægen, erstatter denne forsikring dine udgifter for undersøgelse, behandling eller operation.

Ved træning i DKK er du forpligtiget til selv at undersøge, om din forsikring dækker eventuelle skader- så hold dig opdateret hos dit forsikringsselskab, så du ved hvor du står, hvis skaden sker.


Sygeforsikring

Det er ikke lovpligtigt at oprette en sygeforsikring på sin hund, men én ting er sikkert: det er en god idé for dig og din pengepung.

En sygeforsikring er god at have i baghånden, hvis hunden bliver akut syg eller kommer til skade. Dyrelægeregningen kan hurtigt løbe op, især hvis hunden har været ude for en større ulykke. Der findes flere forskellige forsikringskombinationer, og det kan altid være en idé at ringe til forsikringsselskabet og forhøre sig om sine muligheder.

DKK's samarbejdspartner Agria er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 125 år, de tilbyder fleksible forsikringer til hunde, og med en forsikring fra Agria er du godt dækket ind.

Som medlem af DKK får du 10% rabat på dine forsikringer og yderligere 10% hvis du har kennelmærke. Forsikrer du flere hunde er der også samlingsrabat.

Spørgsmål/svar

Hvad sker der, hvis man kommer ud for uheld med en fremmede hund, som ikke er ansvarsforsikret?

Så har du alligevel chancen for at få skaden dækket - dette sker fra en pulje for uforsikrede hunde, som forsikringsselskaberne har i fællesskab.

Kontakt "Forsikring og Pension" eller eget forsikringsselskab for mere information.

Den første tid med hvalpen

Relaterede artikler

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem