MENU

For dommere og arrangører

DKK´s bestyrelses anbefalinger til dommere og arrangører i forlængelse af krigen i Ukraine

Dansk Kennel Klubs bestyrelse har grundet situationen i Ukraine besluttet at udelukke borgere, bosat i Rusland og Belarus, fra alle hundesportslige aktiviteter på dansk jord.

Dvs. at russere og belarusere pr. 09. marts 2022 er forment adgang til aktiviteter i DKK, herunder også udstillinger.

DKK´s bestyrelse har desuden besluttet, at dommere, autoriseret af den russiske kennelklub - indtil videre - ikke inviteres til at dømme ved udstillinger, prøver og konkurrencer arrangeret af Dansk Kennel Klubs administration.

DKK’s bestyrelse kommer desuden med en klar opfordring til arrangører af hundesportsaktiviteter i specialklub- og kreds-regi om, at der heller ikke her benyttes russiske eller hviderussiske dommere.

Ligeledes lyder en klar opfordring fra DKK´s bestyrelse til, at danske dommere indenfor alle hundesportsdiscipliner afviser at dømme ved udstillinger, prøver og konkurrencer i Rusland og Hviderusland.

Ovenstående er gældende indtil videre.

DKK´s bestyrelses anbefaling til arrangører

Grundet omstændighederne i Ukraine – og i forlængelse af Dansk Kennel Klubs bestyrelses beslutning om at indføre sanktioner i forhold til Rusland og Hviderusland - har bestyrelsen følgende ”klare opfordring” til arrangører af hundesportsaktiviteter i DKK:

”DKK’s bestyrelse kommer med en klar opfordring til, at der ikke benyttes russiske eller hviderussiske dommere ved DKK-arrangementer."

Ovenstående er gældende indtil videre.

DKK´s opfordring til danske dommere

Grundet omstændighederne i Ukraine – og i forlængelse af Dansk Kennel Klubs bestyrelses beslutning om at indføre sanktioner i forhold til Rusland og Hviderusland - har bestyrelsen følgende ”klare opfordring” til den danske dommerstand:

”DKK’s bestyrelse kommer med en klar opfordring til, at danske dommere afviser at dømme ved udstillinger, prøver og konkurrencer i Rusland og Belarus.

Ovenstående er gældende indtil videre.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem