MENU

Fordele for DKK-opdrættere

Som opdrætter i Dansk Kennel Klub-regi har du mulighed for at at opnå gode fordele hos DKK's hovedsponsorer, Agria Dyreforsikring og Royal Canin.

Avlsforsikring fra Agria Dyreforsikring

Som opdrætter i Dansk Kennel Klub-regi har du mulighed for at tegne avlsforsikringer hos vores samarbejdspartner Agria Dyreforsikring.

Her kan du bla.a. få erstatning til:

  • Op til to kejsersnit
  • Dyrlægebehandling af hvalpene
  • Skjulte fejl
  • Livserstatning ved tab af forplantningsevne

Læs mere på www.agria.dk/

Opdrættertilbud fra Royal Canin

Hos Royal Canin har vi en PROfessionel afdeling, hvis opgave er at rådgive alle, der arbejder professionelt med hunde og katte. Mange af vore konsulenter og medarbejdere er selv opdrættere og deltager på udstillinger, i konkurrencer og er aktive foreningsmedlemmer. Ligesom dig, sætter vi en ære i, at hundens velbefindende og sundhed altid har første prioritet.

Webshop

Som PRO-medlem får du adgang til vores webshop, hvor du finder et bredt produktsortiment tilpasset til opdrættere. Du kan spare penge ved køb af ekstra store poser. Nem bestilling døgnet rundt på www.webshop.royalcanin.dk. Vi accepterer alle betalingskort. Der er fragtfri levering ved bestillinger på over kr. 500,- og vi leverer lige til døren.

Hvalpepakker

Hvalpepakker er et tilbud til dig, som aktivt PRO-medlem, der har fået hvalpe. Startpakken er til dine nye hvalpekøbere. Den indeholder blandt andet et komplet og næringsrigt foder for at sikre hvalpen en god opstart i sit nye hjem.

Loyalitetsprogram

Når du henviser dine nye hvalpekøbere til ROYAL CANIN® Friends optjener du point, som du kan indløse på webshoppen, og dine hvalpekøbere får tilsendt en gratis pose hvalpefoder.

Kundesupport

Hos Royal Canin vægter vi personlig kunderelation og service højt – Få personlig rådgivning af vores dygtige PRO konsulenter og medarbejdere. Royal Canin har et stærkt og kompetent team bestående af dyrlæger, veterinærsygeplejersker samt ernæringseksperter. Vi er klar ved telefonen til at rådgive dig i korrekt ernæring.

Webinarer og seminarer

Få mulighed for at deltage i vores seminarer og webinarer og få den nyeste viden og trend indenfor ernæring.

Nyhedsbrev

Som PRO-medlem får du tilsendt mails med interessante nyheder og aktuelle emner.

Sådan kan du blive PRO-medlem

For at blive PRO-medlem kræves et registreret kennelnavn. Ansøg om medlemskab ved at udfylde ansøgningsskemaet på vores hjemmeside.
Vælg at ansøge som opdrætter. Vi behandler din ansøgning hurtigst muligt, og du bliver kontaktet af en af vores konsulenter.
Ønsker du yderligere information, så læs mere på www.royalcanin.dk eller ring til Royal Canins PRO konsultenter på tlf. 8915 3550.

Opdræt

Relaterede artikler

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem