MENU

Salg af hvalpe

Tidspunktet kommer til alle opdrættere. Tidspunktet hvor hvalpekuldet har vokset sig store og er klar til at finde vej ud til deres nye familier. Men hvad skal du som opdrætter huske? Nedenunder finder du en lille tjekliste, som er god at have i baghovedet ved salg af hvalpe.

  1. Benyt dig af Købhund.dk til at oprette en hvalpeannonce - så kan dine hvalpe bliver fundet af den rigtige køber. Se her hvordan
  2. Husk købskontrakten - ved handel med DKK-stambogsførte hunde er denne obligatorisk. Se mere her.
  3. Send hvalpen godt på vej med en pasningsvejledning - dette er lovpligtigt, hvis du er erhvervsmæssig opdrætter, men også en god idé, hvis du bare opdrætter i ny og næ. På den måde har du gjort dit for, at køberen bliver informeret om ordentlig pleje og pasning af hvalpen. Find pasningsvejledninger til hvert enkelte race i hundeleksikonet.

Hvalpepakker til opdrættere

Som opdrætter og medlem af DKK har du mulighed for at bestille en DKK-hvalpepakke. Hvalpepakkens indhold skifter løbende, men som hovedregel ligger der til hver hvalpekøber en udgave af medlemsbladet Hunden. Hvalpepakkerne kan bestilles i forbindelse med kuldregistrering på www.hundeweb.dk.
Bemærk: Pakken afsendes med alm. post (B-post).

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem