For hundeejere  |   For opdrættere  |   Køb hund  |   Stambog  |   Aktiviteter  |   Udstillinger  |   Uddannelse  |   Om DKK  |  HD, AD og OCD


Pr. 1. januar 2012 overgik bedømmelsen af røntgenbilleder fra DKK til afdelingen for Veterinær Billeddiagnostik ved KU/SUND (tidligere LIFE/Landbohøjskolen). DKK er rigtig glade for at samarbejde med landets førende specialister indenfor området. Overgangen til KU/SUND er beskrevet nærmere i decembernummeret HUNDEN 2011 – læs artiklen "HD bedømmelser til LIFE" nedenfor.


HD/AD/OCD røntgenfotografering


Danskejede hunde skal være stambogsført i Danmark, for at blive bedømt for HD/AD/OCD.


HUSK
Hvis du ønsker et sundhedsresultat registreret hos DKK, så skal du på forhånd have købt en rekvisition. Ellers kan resultatet ikke registreres.


Det er muligt at registrere hunde, der aflives eller opereres tidligt på grund af HD, AD eller OCD


Hvis en hund bliver aflivet eller opereret på grund af HD, AD eller OCD, før den har nået minimumsalderen for fotografering, er det muligt at få dette registreret på hundeweb. Det er gratis, og kræver ikke at der købes rekvisition. Ejere skal blot indsende en dyrlægeerklæring hvor hundens ID oplysninger og årsagen til aflivningen/operationen fremgår, hvorefter DKK registrerer det på hundeweb. Resultaterne vil fremgå af den fane der hedder ”sundhed”.


Import som er indsendt til registrering i DKK, men som endnu ikke er registreret i DKK


Skal du købe en rekvisition til en hund som endnu ikke er blevet registreret i DKK, så kan du gøre det på samme side via hundeweb – nederst på siden ved køb af rekvisition og ved teksten ”Rekvisition til ukendt hund”. Der skal vedhæftes en kopi af hundens stambog i pdf, som vil fremgå af siden med bestilling af rekvisitionen. Disse rekvisitioner kan naturligvis ikke købes til medlemsrabat, da hunden endnu ikke findes i vores database og ikke er koblet sammen med dit medlemsnummer. Resultatet vil først blive registreret i DKK’s database når hunden er blevet oprettet med sit danske registreringsnummer.


Du kan læse mere om proceduren nedenfor


Du kan også læse en artikel fra HUNDEN om Billeddiagnostisk afdeling 


 

 

 

  Procedure for bedømmelse af røngtenbilleder for HD, AD og OCD

 

  HD bedømmelser til LIFE

 

 


 

 

Her bor DKK:


Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00 (Omstilling)
56 18 81 55 (informationen)

Betalinger til Dansk Kennel Klub:
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr.: DK 45 50350001361253 SWIFT-kode: JYBADKKK


© Dansk Kennel Klub 2017 | Annoncering på web | Cookies- og privatlivspolitik