For hundeejere  |   For opdrættere  |   Køb hund  |   Stambog  |   Aktiviteter  |   Udstillinger  |   Uddannelse  |   Om DKK  |  

Præsentation af underviserne på Modulkurserne

Underviser
Annette Bystrup


Rammerne 2


Uddannet folkeskolelærer i 1980. Skoleinspektør siden år 2000. Har haft forskellige tillidshverv i DKK, specialklub- og kredsbestyrelse. Tidligere opdrætter af Grand Danois og Pharaoh Hund. Kennelkontakt i kreds 7 siden ordningens start. Sidder i DKK´s eksteriørdommerudvalg og standardkomiteen. Underviser på basisuddannelsen, dommeruddannelsen og den lovpligtige opdrætteruddannelse. Har to pharaoh hunde, som hver dag husker mig på, at jeg er der for deres skyld.
Underviser
Kathrine Kirchhoff


Reproduktion

Uddannet dyrlæge i 1994, medejer i Dyrlægegruppen Frijsenborg A/s, fagdylæge vedr sygdomme hos hund og kat i 2007, afsluttet europæisk overbygning (ESAVS) i 2009 vedr reproduktion hos hund og kat. Har to labradorhanhunde, som indgår som ligeværdige medlemmer af vores familie. Har undervist på DKK´s opdrætteruddannelse i 2 år.


Underviser
Anne Schierup


Reproduktion


 Uddannet dyrlæge i 2013 og har gennemført reproduktionsspecifik efteruddannelse på kurser i Danmark og udlandet. Afsluttede i september 2014 europæisk overbygning (ESAVS) i reproduktion hos hund og kat. Arbejder hos Canicold Hundesædbank.
Opdrætter af Alaskan Malamute og Siberian Husky siden 2006 og aktiv i racernes specialklub.
Hjemmet deles med kæresten og en større slædehundeflok.Underviser
Lise Lotte Christensen


Adfærd 1 + 2

Adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub siden 1997. Tovholder for DKK´s kennelkontaktordning, Barn og Hund undervisere og hundekonsulenter. Medlem af bl.a. DKK´s mentalbeskrivelsesudvalg. Arbejder med implementering af mentalbeskrivelse og nye træningstilbud, eks. Kørekort til Hund. Udarbejder infomateriale, eks. DVD´er om valg af hund, træning samt artikler til HUNDEN. Uddannet servicehundeinstruktør i USA og har arbejdet med specialtræning af servicehunde i Danmark siden 1997 for den velgørende forening STH - Servicehunde til Handicappede. Har pt. to familiehunde - border terrieren Carlo Faustino og schæferblandingen Mary - samt et større antal kommende servicehunde i specialtræning.
Underviser
Christina Ingerslev


Adfærd 1 + 2

Uddannet Cand techn. soc i 1992, ph.d i 1997, derefter job som miljørådgiver og miljøchef. Instruktør i Border Collie Klubben siden 1992. Flere uddannelser hos internationalt anerkendte adfærdsbehandlere og hundetrænere. Siden 2003 professionel hundetræner, underviser, adfærdsrådgiver og bladudgiver i eget firma, der hedder Hund & Træning. Hundeejer siden 1976, har nu tre Border Collier, som alle dyrker eller har dyrket konkurrencelydighed på topplan.


Underviser
Irene Jarnved


Adfærd 1 + 2

Professionelt arbejdende adfærdsbehandler siden 1990 i eget firma ”Irene Jarnved”. Forfatter af artikler (til HUNDEN) og bøger (foreløbig skrevet tre styk), uddanner instruktører og adfærdsbehandlere for hunde, træner jagthunde, holder foredrag om adfærd og træner hunde til filmproduktioner. Har blandt andet været vært på den danske udgave af ”Det er mig eller hunden” på Tv2. Har selv tre hunde: To FT cocker spaniels og en irsk vand spaniel. Alle tre hunde er trænet til og bliver brugt på jagt.


Underviser
Jannie Jensen


Hundens røgt & pleje

Uddannet Vet.sygepl. i 1972, har arbejdet på Emdrup Dyrehospital og Buddinge Dyreklinik. Optaget som mester i Landsforeningen for Hundefrisører i Danmark. Siden 1999 selvstændig med Kattepensionen i København samt Hunde- og Kattesalon. Fagvet.sygepl. i 1995 med speciale i Adfærd. Lydighedsinstruktør og Rallyinstruktør i DSS - Dressursamarbejdende Specialklubber. Har selv 2 brune pudler - en toy og 1 dværg - begge intakte hanner, som begge er dygtige familiehunde.


Underviser
Merete Prior


Rammerne 2

Uddannet sygeplejerske i 1990 med speciale i hjertesygdomme. Indehaver af en dyrlægeklinik i København med fokus på ernæring. Har været kennelkontakt siden 2001 og har undervist på Før du køber hund kursus i kreds 1 i 8 år. Opdrætter af golden retrievere siden 1980 og har i dag 10 golden retrievere, 1 irsk ulvehund og en saarloos ulvehund. Går på udstilling og laver spor og apporteringstræning. Desuden studerer jeg vilde ulve, blandt andet i USA og Canada for at blive klogere på vores dejlige hunde.

Underviser
Hanne Friis


Genetik

Uddannet Cand.Med.Vet og har fungeret som praktiserende dyrlæge i flere år, inden hun i 2009 blev produktchef for VetFamily aps. og ansvarshavende redaktør på www.netdyredoktor.dk. Hun er stadig tilknyttet som klinisk veterinær på Højbjerg Dyreklinik og Gistrup Dyreklinik. Hanne har en række kliniske efteruddannelseskurser bl.a indenfor klinisk patologi, tandbehandling samt intern medicin. Desuden er hun uddannet hundetræner i DCH. Privat er Hanne gift og har 2 mindre børn, samt to korthårede hønsehunde og en kat. Hanne underviser på dag 2 i genetik.

Underviser
Helle Friis Proschowsky


Genetik

Uddannet som dyrlæge i 1993 med en phd grad i genetik fra 2003. Ansat som forsker og underviser i genetik på LIFE (tidl. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole) fra 1996-2010. Ansat i DKK fra 1995-2001 og igen fra 2010. Arbejder med DKK´s kursusvirksomhed og med alt, hvad der vedrører avl og sundhed. Har en cocker spaniel-hanhund, som er alle tiders dejlige hygge- og legekammerat for hele familien.


Underviser
Jørgen Rüsz


Rammerne 2

Uddannet maskiningeniør og har et handelsfirma. Opdrætter af puli, har tidligere haft grand danois, briard og schæfer. Kennelkontakt og aktiv i kredsarbejdet.Underviser
Birgitte Schjøth


Reproduktion

Uddannet dyrlæge 1981.Efteruddannet i ”Small Animal Reproduction”. Opdrætter af Old English Sheepdog siden 1973. Udstillingsdommer gennem mange år, væsentligst gruppe 1 og 2. Medlem af DKK´s Sundhedsudvalg gennem en årrække. Har drevet hundesædbanken Canicold siden 1998. Arbejder i dag udelukkende med ”hundereproduktion” og egne p.t. 6 OES’er.


Tovholder
Anne Orholt


Uddannet journalist i 2006. Ansat i DKK siden 2013 som kommunikationsmedarbejder. Arbejder med DKK´s med presse- og informationsopgaver, medlemsmagasinet HUNDEN, interessevaretagelse over for myndigheder samt diverse projektopgaver. Har to Alaskan Malamutes og en norsk skovkat - sidstnævnte styrer naturligvis hele flokken.Sekretær
Tine Miang


Ansat ved DKK siden år 2000. Oprindeligt uddannet veterinærsygeplejerske.
Er mor til 2 herlige unger og ejer af en fræk lille shih tzu, Prinsessen, samt en stor godmodig labrador retriever, Lilla!

Her bor DKK:


Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00 (Omstilling)
56 18 81 55 (informationen)

Betalinger til Dansk Kennel Klub:
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr.: DK 45 50350001361253 SWIFT-kode: JYBADKKK


© Dansk Kennel Klub 2017 | Annoncering på web | Cookies- og privatlivspolitik