MENU

Udstillingsreglement

Dansk Kennel Klubs udstillingsreglement tager udgangspunkt i FCI’s udstillingsregler, som har fastsat minimumskravene til alle CACIB-udstillinger i FCI-regi.

Udstillingsreglement

Disse skal - sammen med FCI’s race-/gruppeinddeling - overholdes i forhold til klasseinddeling, bedømmelsesforløb, præmiering og tildeling af FCI-CACIB.

Reglementet gælder både for internationale udstillinger, nordiske udstillinger, nationale udstillinger og specialklubudstillinger.

Fra og med 1. januar 2021 er de regler, der er fælles i forhold til afholdelse af udstillinger, prøver og konkurrencer i DKK-regi lagt over i Dansk Kennel Klubs generelle bestemmelser for udstillinger og prøver.
Heraf fremgår bl.a. bestemmelser for deltagelse, sundhedskrav, vaccinationer, tilmelding, gennemførelse, opførsel, klager m.v.

Du finder de forskellige regelsæt herunder.

Generelle bestemmelser for udstillinger og prøver

Dansk Kennel Klubs generelle bestemmelser for udstillinger og prøver, er gældende fra og med 1. januar 2021.

Det vil sige, at det fremover vil være sådan, at når man tilmelder sin hund til en udstilling, prøve eller anden konkurrence via hundeweb.dk, så bekræfter man at være bekendt med BÅDE Dansk Kennel Klubs generelle bestemmelser for udstillinger og prøver i Danmark OG reglementet for den konkurrencedisciplin, som man tilmelder sig, samt at ville overholde begge disse reglementer.

Vil du vide mere om udstilling?

På linksene herunder kan du f.eks. lære mere om bedømmelsesforløbet på DKK´s udstillinger, læse FCI´s udstillingsreglement og meget mere:

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem