Indgang på udstillingen

Du kan finde åbningstider under hver udstilling nedenfor.

Der er adgang for tilmeldte hunde ved at fremvise startnummer, men det er muligt at købe en gæstehundebillet ved indgangen. Det koster kr. 30,- pr. hund, og du skal huske at medbringe hundens vaccinationspapirer. Hvalpe under 12 uger har ikke adgang til udstillingen.

Hvilke racer udstilles hvornår?

Det kan godt være svært at finde rundt i hvilke racer, der bliver bedømt hvor og hvornår.

Hunderacerne er nemlig delt op i 10 grupper, alt efter hvad deres oprindelige brugsformål er. Der findes f.eks. gruppe 1, "hyrde- og kvæghunde", altså hunde der oprindeligt er lavet til at hyrde får og kvæg, og der findes gruppe 8, "apporterende jagthunde", altså hunde der oprindeligt er lavet til gå på jagt og "apportere" jægerens skudt vildt.

Du kan se en oversigt over hvilke racer, der hører til hvilken gruppe her eller finde dem på "dommerlisterne" eller "ringlisterne" på hver udstillingsside (find link nedenfor).

Normalvis bedømmes alle 10 racegrupper hver dag på en udstilling, men der findes to årlige udstillinger, hvor grupperne er delt ud over to dage med 5 grupper pr. dag. Du kan se i oversigten nedenfor, hvordan grupperne er fordelt på de forskellige udstillinger.

Hvis du ønsker at se en bestemt race - eller flere racer - skal du være opmærksom på, at racebedømmelserne forløber over hele dagen (oftest i tidsrummet 9-14) og du skal derfor kigge nærmere på ringlisterne, der offentliggøres 2 uger inden udstillingen. På ringlisterne kan du se i hvilken ring, racerne bliver bedømt.