Uformelt og hyggeligt

Hundens Dag er blevet en tradition. Mange har fundet ud af, at det er en god lejlighed til at mødes med racefæller og til at vise sin race frem for havens andre gæster. De fleste mødes ved raceparadens start og følges ad med deres racefæller gennem haven. Jo flere af samme race, jo flottere ser det ud.

Hvad skal der ske på dagen?

Dagens program starter med en raceparade gennem haven, hvor hundene går inddelt i grupper. Der er en officiel racerepræsentant for hver race, men alle fremmødte hunde er velkomne til at gå med i paraden. Efter raceparaden samles alle foran scenen, hvor der vil være ca. en times underholdning.

MODSÆTNINGER MØDES

Årets tema på scenen, hvor DKK’s adfærdskonsulent, Lise Lotte Christensen, traditionen tro er vært, er: Modsætninger mødes.

Program

Program for 2019 følger.

Deltag i raceparaden

Der er en officiel repræsentant for hver race, som får en gratis entrebillet til Tivoli. Stiller I som klub med flere hunde af samme race, er alle velkomne til at gå med i paraden.

Tilmelding

Tilmelding via dette link: dkkhundensdag.dk/tivoli/register.php

Hvem kan deltage som racerepræsentant?

Eneste krav for at deltage er, at din hund har en DKK-stamtavle, at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget fra halekuperingsforbuddet er vizsla, weimeraner, breton, korthåret hønsehund og ruhåret hønsehund), samt at den kan gå i paraden med andre hunde af begge køn.

For alle deltagere i raceparaden:

Vi skal gøre opmærksom på, at hunde af racer, der fremgår af Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.

Din hund skal kunne gå i paraden med hunde af begge køn – og din hund skal synes det er sjovt.