Sådan gør du:

  1.  Indsend CACIB-kort printet fra FCI's hjemmeside til DKK 
  2.  Vedlæg en udfyldt ansøgningsblanket som du finder nederst på denne side. Det er vigtigt at du skriver de vundne CACIB'er i dato-orden.  

Reserve cacib

Har din hund vundet  reserve cacib , bliver du automatisk tildelt cacib såfremt cacibvinderen allerede var registreret som international champion på den dato din hund modtog reserve cacib'et.
Var hunden ikke færdigregistreret (men opfyldte alle betingelser), kan reserve cacib'et blive ændret ved at henvende sig til FCI. 

I det tilfælde skal der bruges en speciel blanket, der findes på FCI's hjemmeside eller som kan fås ved henvendelse til vijo@dkk.dk.  

Står du i den situation at alle cacib kort endnu ikke er modtaget, skal vi i stedet have kopi af dommerkritikken. Er dette tilfældet, kan der dog ikke ansøges om titlen, før der er gået minimum 1½ måned efter sidst vundne CACIB, da CACIB'et først skal være registreret hos FCI.

Hvordan får jeg fat på CACIB-kortet? 

Du skal selv printe CACIB-kortene via FCI's hjemmeside www.fci.be.
Du kan finde CACIB-listerne fra de respektive internationale udstillinger  samt printe egne CACIB-kort (under punktet ”Results”).

http://www.fci.be/en/results/IB.aspx

Vær dog opmærksom på, at der kun vises resultater fra de udstillinger, som FCI har færdigbehandlet i forhold til at afgøre, om reserve-CACIB’et træder i kraft.

Forvent der går ca. ½ år fra udstillingen er afholdt, til resultaterne er klar 

De resultater, der vises på siden, er CACIB-vinderne i hver race. Hvis FCI har bekræftet et reserve-CACIB, (som således er blevet ændret til et CACIB), vil dette også være med på listen.

Der bliver ikke ændret ved proceduren omkring ansøgning af det internationale championat. Det vil stadig være muligt at ansøge om titlen ca. 2 måneder efter det sidst vundne CACIB, der udløser titlen. Blanketten, der skal udfyldes til dette, findes på DKK’s hjemmeside og skal fremsendes til DKK, gerne sammen med kopi af CACIB-kort eller kritikker.