For hundeejere  |   For opdrættere  |   Køb hund  |   Stambog  |   Aktiviteter  |   Udstillinger  |   Uddannelse  |   Om DKK  |  

Find rundt i DKKPå disse sider kan du få et indblik i, hvordan Dansk Kennel Klub er sat sammen som organisation.


DKK er en landsdækkende forening, hvis højeste myndighed er Repræsentantskabet, der består af repræsentanter fra DKK´s kredse og specialklubber samt DKK´s bestyrelse. 


I det daglige ledes foreningen af en bestyrelse på 7 personer, som bliver valgt ved urafstemning af foreningens medlemmer.

Her kan du downloade DKK´s organisation som pdfMedarbejdere


Der er pt. 33 ansatte i DKK´s administration. Her giver vi dig et overblik over, hvilken medarbejder, der varetager hvilke opgaver.

Du kan også kigge på oversigten over hvor du kan få hjælp til en specifik opgave.


Se kontaktinfo mv. på den enkelte medarbejder HERUdvalg


DKK findes pt. 28 udvalg, som varertager forskelllige funktioner og opgaver indenfor hvert sit område, f. eks. sundhedsarbejde, udstillinger, markprøver, agility, mentalbeskrivelse osv.

Arbejdet i DKK´s udvalg er frivilligt og ulønnet.

Nævn


DKK har to nævn, nedsat direkte af Repræsentantskabet.

DKK´s disciplinærnævn, behandler – som navnet angiver – sager af disciplinær art, hvor DKK´s eller en specialklubs love vurderes som værende blevet overtrådt. Læs mere HER

DKK´s klagenævn behandler tvister om handel med DKK stambogsførte hunde. Både køber og sælger kan indbringe sager for nævnet. Læs mere HER


Kredse


DKK har område-inddelt Danmark i 12 kredse, og alle DKK-medlemmer er automatisk tilknyttet den kreds, hvor de har bopæl.

Kredsene ledes af en kredsbestyrelse, der står for de lokale DKK-aktiviteter, som f.eks. alle former for træning, afholdelse af skuer, konkurrencer og udstillinger mm.


Specialklubber


En specialklub er en organisation, der i samarbejde med DKK varetager en eller flere navngivne hunderacers interesser.

Alle FCI-anerkendte racer hører hjemme i en specialklub. Nogle specialklubber omfatter kun en enkelt race f.eks. Newfoundlandklubben i Danmark, mens andre omfatter mange racer, f.eks. Spidshundeklubben.


Kennelkontakter


DKK´s kennelkontakter fungerer som det personlige bindeled mellem opdrætterne og DKK´s administration og bestyrelse.

Siden 2010 har DKK haft det krav til vores opdrættere, at de skulle gennemgå en obligatorisk uddannelse for at erhverve et kennelmærke. Og hvert år foretager vi flere hundrede kennelbesøg - nogle anmeldte, andre uanmeldte.

Her bor DKK:


Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00 (Omstilling)
56 18 81 55 (informationen)

Betalinger til Dansk Kennel Klub:
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr.: DK 45 50350001361253 SWIFT-kode: JYBADKKK


© Dansk Kennel Klub 2017 | Annoncering på web | Cookies- og privatlivspolitik