Hundens Dag

Dansk Kennel Klub har erklæret lørdag den 2. juni 2018 for national ”Hundens dag”. Vi fejrer en landsdækkende festdag i hundens tegn med arrangementer over hele landet, og der er derfor gode muligheder for at opleve mange af de forskellige hunderacer, som findes i Danmark.

Læs mere her.

Show of Winners - Danmarks festligste hundeudstilling

Her mødes de mest vindende hunde fra den forløbne sæson i projektørlysets skær, mens det festklædte og hundekyndige publikum lever med i de spændende afgørelser, når dommerne træffer de vanskelige valg og hvor man begejstres over de underholdende indslag.

Gennem årene har Show of Winners fået mange betegnelser, "Hundesportens afdansningsbal", "Hundenes Oscaruddeling" eller "Det danske hundefolks største sammenskudsgilde", men uanset navnet så er det en begivenhed indenfor hundeverdenen man under ingen omstændigheder bør gå glip af.

Dansk Kennel Klub er hovedsponsor på Show of Winners med sponsorgaver til alle vinderne, til Årets Vinder og til lotteriet. 

Læs mere her.

Dansk Politihundeforening

Dansk Politihundeforening er stiftet i 1909. 

Foreningens medlemmer består af polititjenestemænd med politiets patruljehunde (sektion I) og civile og polititjenestemænd med civile hunde(sektion II). Desuden har foreningen en række passive medlemmer. 

Dansk Kennel Klub sponsorer årets kåring og Årets Politihund bliver hædret på DKKs store udstilling i Herning. 

Læs mere her