Hvert år yder Dansk Kennel Klub støtte til hundeejere, der har akut brug for hjælp, fordi de bliver akut syge, kommer til skade eller dør.

Hvis det skulle ske, at et af vores medlemmer mister grebet om sit hundehold - eller hvis et medlem pludselig går bort, står vi klar til at hjælpe med en hurtig indsats:
Det kan være, at der er brug hjælp til pasning eller omplacering af hunde.
Måske har en eller flere hunde brug for at blive tilset eller behandlet af en dyrlæge.
Eller også er der brug for, at der bliver lavet fysiske forbedringer, for at hundenes igen kan trives, og de kan vende tilbage - under skærpet tilsyn, naturligvis.

I disse tilfælde kan midler fra DKK’s nødhjælpsfond hjælpe med at støtte op om hundenes trivsel og betale regningen.

DKK´s nødhjælpsfond er ligeledes aktiveret i forbindelse med Ruslands invasion af Ukraine, hvor vi har taget initiativ til at indsamle donationer til fordel for ukrainske hunde og hundeejere på flugt fra krigen. Du kan læse mere om den specifikke indsamling her