Hvis det skulle ske, at et af vores medlemmer mister grebet om sit hundehold - og DKK får kendskab til dette - står vi klar til at hjælpe med en hurtig indsats. Det kan være, at nogle af hundene har brug for at blive tilset eller behandlet af en dyrlæge. Måske er der brug hjælp til pasning eller omplacering af hunde, eller måske skal der gøres grundigt rent eller laves fysiske forbedringer, for at hundenes igen trives, og de kan vende tilbage - under skærpet tilsyn, naturligvis. I disse tilfælde kan midler fra DKK’s nødhjælpsfond hjælpe med at støtte op om hundenes trivsel og betale regningen.

”Men hvorfor smider I ikke bare de medlemmer ud, som ikke kan tage ordentligt vare på deres hunde?” tænker du måske.

Fordi hundene ikke får det bedre af at være udenfor DKK. Vi tror på, at vi netop ved at holde disse – utroligt få – personer inde i ’varmen’ og sætte ind med hjælp, straks vi kender til, at der er problemer, kan vi hurtigt forbedre hundenes forhold.

Via vores kennelkontaktordning følger vi op med handleplaner, laver mål og delmål for hundeholdet og uddanner hundeejerne i, hvordan de passer deres hunde, og giver dermed hundene de bedst tænkelige forhold. Vi følger op og holder ved, til hundeejerne igen er selvkørende - med et hundehold der passer til ejers ressourcer og fysiske rammer. Det har vi erfaring for hjælper – både på den korte og lange bane. Det er den bedste måde, vi kan hjælpe hundene på.

Du kan være med til at hjælpe os med at hjælpe flere - ved at købe et støttebevis. Med din donation støtter du DKK’s arbejde til fordel for vores firbenede venner og giver os mulighed for fortsat at give en håndsrækning til hunde i nød og dermed bidrage til, at de får en værdig fremtid.

Dit bidrag vil UDELUKKENDE gå til DKK’s hjælpeindsats.

Med dit bidrag støtter du bl.a. DKK’s indsats inden for:

  • Nødhjælp til hunde
  • Forskning i sygdomme, mentalitet, adfærd
  • Specialtrænede hunde
  • Bekæmpelse af mishandling
  • Avl og opdræt
  • Projekt Barn og Hund

I DKK’s shop kan du købe et støttebevis på 200 kr. Hvis du har et ønske om at støtte med et højere beløb, skal du kontakte DKK’s bogholderichef, Methe Lauenborg på mela@dkk.dk eller tlf. 56 18 81 11.

Ind imellem kan menneskers livsløb tage en så alvorlig en drejning, at deres dømmekraft påvirkes i en sådan grad, at deres hunde bliver nødstedte og må hjælpes. Læs mere om, hvordan DKK benytter nødhjælpsfonden til at hjælpe opdrættere og hundeejere tilbage på fode HER

Har du en ”hundelivline”? Altså en eller flere personer, der kender til dine hunde og kan tage vare på dem, hvis der sker dig noget? Læs mere om, hvorfor DKK opfordrer til at overveje, hvem dine hundelivliner bør være, HER