Konkurrencebetingelser

Tænk, hvis Molly eller Fido kunne få lov at sidde der, side om side med Dronning Margrethe, i øverste højre hjørne på et brev. Aldrig tidligere har det været muligt for danskerne selv at nominere deres egen hund til den ærefulde plads. Er det din hund, der skal vinde?

Sådan deltager du

Konkurrencen løber fra lørdag den 9. februar til og med søndag den 3. marts 2019. 

For at deltage i konkurrencen skal du have en facebookprofil og/eller en instagramprofil. Du skal deltage som privatperson, være over 18 år og bosat i Danmark, og du skal have ret til at bruge billedet af den hund, du indstiller.

Tag et billede af din hund og læg det op på "PostNord i Danmarks" facebookopslag om konkurrencen og/eller på din egen instagramprofil. På instagram skal du tilføje #minhundpåfrimærke til dit opslag. Opslagene skal være offentlige.

Skriv en begrundelse for, hvorfor det lige netop er din hund, der skal på frimærke, i opslaget.

Når du deltager, indestår du samtidig for at have retten til at anvende billedet i denne sammenhæng, herunder både i relation til motivet og de immaterielle rettigheder.

Udvælgelse af vindere 

PostNord vil i samarbejde med Dansk Kennel Klub udvælge 5 vinderhunde.

Dommerne vil lægge vægt på, hvad der gør netop denne hund særlig. Du skal derfor kort beskrive, hvad hunden gør for dig eller din familie.

Vinderne får direkte besked via Messenger/Facebook eller instagram mandag den 11. marts 2019 og offentliggøres fredag den 15. marts. Hvis vi kontakter dig og ikke hører fra dig inden tirsdag d. 12. marts kl. 15, udpeges en anden vinder.

PostNord forbeholder sig ret til at offentliggøre navn på vinderne på PostNord i Danmarks facebook-side og andre steder, hvor det måtte være relevant; fx pressemeddelelse og nyhedsmedier.

Frimærkerne med vinderhundene udgives d. 19. september 2019, og motiverne er fortrolige indtil da. 

Præmie 

Hvis du vinder, bliver din hund portrætteret af en af Danmarks dygtigste hundefotografer. Portrættet bliver omsat til et nationalt dansk frimærke med værdi af 10 kr. Værdi: Kan ikke fastsættes, da det ikke er muligt at købe sig adgang til at komme på et frimærke.

Du modtager også et unikt værk bestående af et forstørret frimærke med din hund på, der er indrammet og signeret af fotografen. Du modtager også 50 frimærker med den nye serie. Værdi af værk + frimærker: Ca. 3.500 kr.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

PostNord betaler afgift af præmien.

Rettigheder 

Rettighederne til de portrætfotos, der tages af vinderhundene, tilhører PostNord. PostNord kan derfor frit og tidsubegrænset anvende billederne kommercielt på alle platforme såvel internt som eksternt både nationalt og internationalt.

Brug af persondata  

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil udelukkende blive eksporteret fra og behandlet uden for mediet i forbindelse med kontakt til vinderne. Behandlingen vil ske på baggrund af PostNords legitime interesse i afvikling af konkurrencen.

Øvrigt

Medarbejdere i PostNord-koncernen og disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

PostNord forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser for konkurrencen.  

PostNord forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder PostNord sig retten at ekskludere deltagere uden varsel.

Facebook og Instagram er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.

Konkurrencen udbydes af PostNord A/S, Hedegaardsvej 88, 2300 København S.