MENU

Tyveri af hundebur under Fredericia-udstillingen

17.02.2023

Under søndagens finaleafvikling i store ring forsvandt et udstillingsbur fra den tilstødende Hal C. DKK efterlyser vidner og giver frit lejde, så den, der har haft for lange fingre, får mulighed for at aflevere buret tilbage.

Som så mange gange før under en af DKK´s internationale udstillinger efterlod Louise Boas Lang søndag sit blålakerede udstillingsbur, hvor det havde været slået op hele dagen, for at vise sin opbakning som publikum ved finalerne i store ring.

Da hun efterfølgende kommer tilbage til ring 16 i Hal C, opdager hun til sin forundring, at hendes udstillingsbur (magen til det som vises på billedet her i opslaget), samt det sorte dækken, der var lagt hen over buret, var blevet stjålet.

Louise Boas Lang spurgte ud i hallen, om nogen havde set, hvor buret var forsvundet hen. Det var der ingen, der vidste.

Til gengæld kunne én berette, at der tidligere var nogen, der havde vist interesse for buret og havde spurgt ind til, om det tilhørte nogen af de omkringstående - hvilket der var svaret benægtende på, for burets ejer befandt sig jo ved store ring.

Som udstiller bærer du selv ansvaret for egne personlige effekter og medbragte værdigenstande under en udstilling. Dansk Kennel Klubs forsikring dækker desværre ikke tyveri af personlige effekter, dog vil tyveri blive anmeldt til politiet.

Men hvor er det usportsligt. Mangel på respekt for de andre deltagere. Og hvor er det ærgerligt, hvis det fremadrettet skal være standarden på DKK´s udstillinger, at man ikke kan vende ryggen til sine ejendele uden frygt for, om de er der, når man kommer tilbage.

I ”Hundehuset” i Solrød håber vi, at det ikke er tilfældet.

Derfor gives der frit lejde hen over weekenden, så den, der ”er kommet til” at pakke et bur for meget sammen og tage det med hjem, får mulighed for at smutte forbi vores administration og sætte Louises bur og dækken af, inden tyveriet bliver anmeldt til politiet.

Har du oplysninger om, hvem der har spurgt til Louises tomme blå bur med sort dækken over, eller har du set nogen pakke buret sammen og fjerne det fra ring 16 i Hal C søndag, vil vi gerne høre fra dig. Skriv gerne til Anne Orholt på email: anor@dkk.dk.

Ps. Louises hund befandt sig ikke i buret, da tyveriet fandt sted.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem