MENU

”Åh nej, ikke mere valgsnak!”

06.01.2023

Efter en hel oktober med valgdebatter skrev bestyrelsesformand Jørgen Hindse i sin leder i DKK´s medlemsmagasins novembernummer, at han var klar over, at danskerne nok havde fået valgtaler nok - men han opfordrede alligevel til, at vi ikke glemmer valget i egne rækker: Vi skal i år vælge tre bestyrelsesmedlemmer - og du kan nå det endnu. Herunder giver vi dig en grundig vejledning til, hvordan du gør din stemme gældende:

I DKK´s medlemsmagasins novembernummer skrev bestyrelseformand Jørgen Hindse videre:

”Jeg kan næsten høre, hvordan du sukker, kære læser. Efter en hel oktober med valgdebatter med deltagere fra 14 forskellige partier, må selv den mest politik-sultne dansker have fået nok.

Men midt i det store nationale, danske valgdrama skal vi ikke glemme, at vi også i egne rækker har valg: I henhold til vores love skal vi i år vælge tre bestyrelsesmedlemmer: En repræsenterende jagthunderacerne, en repræsenterende brugshunderacerne og en repræsenterende øvrige racer.Det er et direkte demokratisk valg, og det betyder, at enhver af DKK’s 30.000 medlemmer kan foreslå sig selv som kandidat, og man har stemmeret fra den dag, man er blevet medlem. Og det betyder, at alle 30.000 medlemmer får eller kan få en stemmeseddel.

"Mere demokratisk kan det næppe blive. Jeg kan ikke stærkt nok opfordre til, at du som medlem gør brug af din stemmeret.”Og med de ord er Jørgen Hindses opfordring givet videre.

Herunder giver vi dig en vejledning til, hvordan du gør din stemme gældende:

Sådan stemmer du til DKK´s bestyrelsesvalg

 1. Find decembernummeret af DKK´s medlemsmagasin HUNDEN frem.
 2. Har du
  a) fået forlagt eller arkiveret dit magasin lidt for godt?
  b) ikke modtaget magasinet?
  c) har du modtaget det, men der mangler en kuvert inde i magasinet?
  d) har du fravalgt at få tilsendt magasinet og læser det i stedet online?
  e) eller er du husstandsmedlem, og I på matriklen kun får tilsendt ét magasin:
  - Så kontakt DKK hurtigst muligt (dvs. mandag morgen) - kontakt DKK-sekretær Helle Røhl på e-mail hero@dkk.dk – og husk at have dit medlemsnummer parat, så du kan bestille og få tilsendt en stemmeseddel.
 3. Bladr op på side 64 i decembernummeret, hvor du finder artiklen om bestyrelsesvalget. Læs gerne vejledningen og indlæg fra de fem kandidater.
 4. Klip stemmesedlen på side 66 ud.
 5. Alle DKK’s medlemmer har ret til at stemme på én kandidat i hver af de tre grupper, hhv. a) ”Brugshunderacer”, b) ”Jagthunderacer” og c) ”Øvrige racer”.
  Da der ikke er opstillet en modkandidat til det siddende bestyrelsesmedlem for brugshunderacerne, som derfor er genvalgt, er der ved dette valg derfor kun mulighed for at stemme i de resterende 2 grupper, og derfor må du ved dette valg sætte op til 2 kryds på din stemmeseddel:
  Én gang ud for en af de to kandidater, der stiller op i gruppen for jagthunderacer. Her står valget imellem Gunnar Jensen og Lise Frandsen.
  Og én gang ud for en af de to kandidater, der stiller op i gruppen for øvrige racer. Her står valget imellem Wilfred Olsen og Kim Vigsø Nielsen.
 6. Hiv kuverten ud, der er klistret ind i bladet, læg den udfyldte stemmeseddel i kuverten og luk kuverten.
 7. Udfyld bagsiden af kuverten med navn, adresse og medlemsnummer. Hvis ikke du udfylder kuvertens bagside, vil revisor vurdere din stemmeseddel som ugyldig, og den vil blive destrueret uden at tælle med i valgresultatet.
 8. Du kan finde dit medlemsnummer på din ”Min side” på hundeweb.dk eller i det velkomstbrev, du modtog, da du meldte dig ind i DKK.
 9. Put kuverten i postkassen så hurtigt som muligt. Portoen er betalt. Stemmesedlen skal være fremme senest den 15. januar 2023 for at være gyldig.
  Du har også mulighed for selv at aflevere din kuvert med stemmeseddel i Revisionsselskabets postkasse - JS. Revision, Else Sørensens Vej 2, 2610 Rødovre.

Ps. DEN 15. JANUAR FALDER I ÅR PÅ EN SØNDAG…!

Så skal du nå at gøre din stemme gældende og få en chance for at påvirke fremtidens DKK, så er det med at komme afsted.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem