MENU

Vil du være en del af DKK´s dirigentkorps?

10.08.2022

DKK er på udkig efter personer, der egner sig som dirigenter, og som vil deltage på dirigentkursus og efterfølgende har lyst til at varetage hvervet med at styre specialklubbernes og kredsenes generalforsamlinger.

Dirigenten er mødeleder og ordstyrer på generalforsamlinger, og det er dirigentens opgave at lede generalforsamlingen efter de regler, som klubbens vedtægter foreskriver - og det er dermed også dirigentens opgave at sige fra over for eventuelle forhold, der strider imod vedtægterne.

En dirigent skal være upartisk. Det betyder, at hverken dirigentens egne holdninger eller eventuelt bestyrelsens må komme til udtryk i den måde, generalforsamlingen ledes på. En dirigent skal være rolig, saglig og venlig, og samtidig have overblik og sørge for, at de beslutninger der træffes på generalforsamlingen, er så tydelige, at de kan skrives ind i et referat.

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, så kunne deltagelse i et dirigentkursus måske være noget for dig:

DKK’s lovudvalg afholder et kursus til uddannelse af nye dirigenter. Kurset afholdes lørdag formiddag den 8. oktober 2022 på Fjeldsted Skov Hotel.
Kurset starter kl. 9.00 og afsluttes med en fælles frokost.
Deltagelse forudsætter, at du er medlem af DKK, og at du efterfølgende er villig til at påtage dig hvervet som frivillig dirigent.

Har lyst til at blive en aktiv del af DKK´s dirigentkorps, så hører vi gerne fra dig.
Vær opmærksom på, at DKK forbeholder sig retten til at vurdere, hvorvidt eventuelle kandidater er egnede til hvervet som dirigent.
Er du interesseret i at deltage i kurset og det efterfølgende hverv som dirigent, bedes du rette henvendelse til Charlotte Vinther Dal på email: post@dkk.dk.
Skriv "Dirigentkursus" i emnefeltet.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem