I DKK vidste vi godt i forvejen, at vi har verdens bedste og allermest godhjertede medlemmer. Alligevel formåede medlemmerne at tage fusen på medarbejderne i DKK´s administration:

Efter kun tre dage måtte vi skrive "udsolgt" ud for DKK´s seneste initiativ til støtte af ukrainske hundeejere:
Alle de ”nødhjælps-hættetrøjer”, vi i DKK havde bestilt, fået trykt logo på og krydset fingre for, at vi ville kunne sælge til fordel for ukrainske hunde på flugt blev revet væk på rekordtid.

DKK-medlemmerne har allerede doneret udstyr, foder og alskens nødvendigheder til ukrainske hundeejere, der har måttet flygte fra krigen med kun det, de havde i hænderne - ligesom medlemmerne også i stor stil har indbetalt til både DKK´s og FCI´s nødhjælpsindsamling.

Derfor var vi usikre på, hvorvidt det ville være muligt også at sælge merchandise - men den usikkerhed blev fejet af bordet og gjort til skamme, så nu arbejder vi, så hurtigt vi kan på at skaffe yderligere hættetrøjer, så vi kan sørge for, at alle, der ønsker at støtte det velgørende formål på denne måde, også får mulighed for det.

Vi forventer, at den næste leverance af nødhjælpshættetrøjer vil være tilgængelig i vores webshop om en uges tid. Derfor håber vi, at I vil væbne jer med tålmodighed – og at I om en uges tid stadig vil have overskud på kontoen til at støtte den gode sag.

Vi vil dog også rigtig gerne kunne skrive "udsolgt" ud for nødhjælps-T-shirten – den er stadig tilgængelig i alle størrelser, inkl. børnestørrelser, så køb den meget gerne her