MENU

UDSOLGT! DKK har verdens bedste medlemmer

28.03.2022

DKK´s medlemmer har taget så overvældende godt imod DKK´s seneste initiativ til støtte af ukrainske hundeejere, salg af T-shirts og hættetrøjer til fordel for ukrainske hunde på flugt, at trøjerne udsolgte på kun tre dage

I DKK vidste vi godt i forvejen, at vi har verdens bedste og allermest godhjertede medlemmer. Alligevel formåede medlemmerne at tage fusen på medarbejderne i DKK´s administration:

Efter kun tre dage måtte vi skrive "udsolgt" ud for DKK´s seneste initiativ til støtte af ukrainske hundeejere:
Alle de ”nødhjælps-hættetrøjer”, vi i DKK havde bestilt, fået trykt logo på og krydset fingre for, at vi ville kunne sælge til fordel for ukrainske hunde på flugt blev revet væk på rekordtid.

DKK-medlemmerne har allerede doneret udstyr, foder og alskens nødvendigheder til ukrainske hundeejere, der har måttet flygte fra krigen med kun det, de havde i hænderne - ligesom medlemmerne også i stor stil har indbetalt til både DKK´s og FCI´s nødhjælpsindsamling.

Derfor var vi usikre på, hvorvidt det ville være muligt også at sælge merchandise - men den usikkerhed blev fejet af bordet og gjort til skamme, så nu arbejder vi, så hurtigt vi kan på at skaffe yderligere hættetrøjer, så vi kan sørge for, at alle, der ønsker at støtte det velgørende formål på denne måde, også får mulighed for det.

Vi forventer, at den næste leverance af nødhjælpshættetrøjer vil være tilgængelig i vores webshop om en uges tid. Derfor håber vi, at I vil væbne jer med tålmodighed – og at I om en uges tid stadig vil have overskud på kontoen til at støtte den gode sag.

Vi vil dog også rigtig gerne kunne skrive "udsolgt" ud for nødhjælps-T-shirten – den er stadig tilgængelig i alle størrelser, inkl. børnestørrelser, så køb den meget gerne her

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem