MENU

Spar på gebyrerne og vind et gavekort

10.11.2022

For at undgå at pålægge medlemmerne gebyrer for betaling af girokort og Betalingsservice, har Dansk Kennel Klub indført nye betalingsmetoder.

I DKK plejer vi at fremsende girokort pr. brev til alle de medlemmer, der ikke har tilmeldt deres kontingentbetaling til Betalingsservice – men med bankernes stigende priser for håndtering af girokort og Betalingsservices stigende priser, har vi besluttet at indføre nye betalingsmuligheder i DKK for at holde priserne nede.

Tirsdag den 1. november, sendte vi for første gang kontingentopkrævninger ud via e-mails. Så har du modtaget en e-mail fra os, som du syntes lignede ”phishing” og derfor arkiverede lodret, så kan du roligt fiske den op af skraldespanden igen – den var nemlig god nok:

Dit DKK-medlemskab er gældende et år fra den dato, du blev meldt ind/eller sidst har betalt, så har du modtaget en e-mail fra os, er det nu blevet tid til at forny dit medlemskab.

I e-mailen var der en opfordring til hele 2 aktive handlinger, som du bør reagere på, hvis du vil slippe for gebyrer i fremtiden:

  1. Klik på betalingslinket for at forny dit medlemskab
  2. Vælg din foretrukne betalingsform for fremtiden og slip for gebyrer.

Din betaling skal være gennemført senest den 17. november 2022, hvis du vil være sikker på at undgå gebyrer.

Har du ikke modtaget en kontingent-opkrævning fra os endnu – men vil du gerne sikre dig, at du ikke skal betale gebyr? Så kan du allerede nu vælge din foretrukne betalingsløsning på din ”min side” på Hundeweb. Se her hvordan.

Vær opmærksom på, at DKK-medlemmer, der inden den 31.12.2022 har valgt deres foretrukne betalingsform OG opdateret deres brugerprofil på Hundeweb med en gyldig e-mailadresse, deltager i konkurrencen om et gavekort på kr. 500,- til Dansk Kennel Klubs webshop.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem