MENU

Sammen kan vi mere – 17 hunde reddet

17.02.2022

4 hvalpe og 13 voksne golden retrievere er blevet reddet i en trist sag.

Bekymring over manglende kontakt og omsorg for både hunde og ejer gjorde, at tovholderen for DKK´s kennelkontaktordning besøgte en opdrætter, som desværre viste sig at være gået bort.

DKK slog alarm til Politiet og dernæst til vores gode samarbejdspartnere i Dyrenes Beskyttelse, og sammen fik vi lagt en evakueringsplan for de 17 hunde. Vi har i DKK siden fulgt hundene tæt, og vi er meget lettede over, at alle hundene kommet sig og er godt på vej, takket være en kæmpe indsats fra Brande Internat.

Hændelsen giver stof til eftertanke, og derfor opfordrer vi i DKK alle til at lytte til mavefornemmelsen og til at reagere, hvis noget føles forkert. Vi må aldrig være bange for at række hånden ud – hverken til hinanden eller til DKK:

Vi er mange, der bor alene med vores dyr, og alle har ret at være private, men når der er dyr involveret, så er det trygt, at der jævnligt er kontakt – om ikke andet så blot via en sms eller et telefonopkald.

Vi kender nok alle en hundeejer, hvor tanken indimellem har strejfet os: ”Hvem træder til, hvis der sker ham/hende noget? ” Vis overskud og spørg personen, "hvem er din hundelivline". Sig, at du selvfølgelig håber, at det ikke bliver aktuelt, men at det er godt at have en backupplan. Det er gjort i en god mening og af kærlighed til både hunde og mennesker - og kan gøre hele forskellen, hvis uheldet er ude.

DKK´s kennelkontakter har været ude på mange tryghedsbesøg igennem tiden, og det fortsætter vi med - vi kører hellere en gang for meget end en gang for lidt …

Læs mere om DKK´s kennelkontaktordning her

Læs mere om DKK´s nødhjælpsfond her

Køb støttebevis til DKK´s nødhjælpsfond her

Har du en hundelivline? Hvis ikke så læs mere om, hvorfor du bør have en sådan

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem