MENU

Sådan stemmer du til DKK’s bestyrelsesvalg

19.12.2022

Som medlem af DKK har du ret til at stemme på en kandidat i hver gruppe, hhv. brugshunderacer, jagthunderacer og øvrige racer.

Da der ikke er opstillet modkandidat til det siddende bestyrelsesmedlem for brugshunderacerne, som derfor er genvalgt, er der i år mulighed for at stemme i grupperne; jagthunderacer og øvrige racer.

Hvis du vil gøre din stemme gældende, skal du:

  • Klippe stemmesedlen i decemberudgaven af DKK´s medlemsmagasin, HUNDEN, ud
  • Sætte dit kryds ud for en af de to kandidater i hhv. jagthunderacer og øvrige racer
  • Udfylde bagsiden af kuverten (som er indklæbet i medlemsmagasinet) med navn, adresse og DKK-medlemsnummer (du finder dit medlemsnummer på bagsiden af dit magasin eller på Min side på Hundeweb.dk)
  • Læg kuverten i postkassen i dag!

Ved familie-/husstandsmedlemskab kan ekstra stemmeseddel og kuvert rekvireres hos DKK mod opgivelse af navn, adresse samt medlemsnummer. Send en mail til hero@dkk.dk.

Stemmesedlen skal være fremme senest den 15. januar 2023, så se at komme op at stolen, hvis du vil være sikker på at få gjort din indflydelse gældende.

OBS!! Grundet en fejl hos trykkeriet mangler nogle få blade en kuvert, hvilket selvfølgelig er meget beklageligt! Skulle dette være tilfældet for dig, kan du sende os en mail ligesom ved husstandsmedlemskab og så sender vi dig en kuvert hurtigst muligt.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem