MENU

Kan din hund finde hjem, hvis den bliver væk

25.07.2022

Sørg for at dine kontaktinformationer er opdaterede - både i Dansk Hunderegister og hos DKK

Det må være alle hundeejeres værste mareridt, at deres hund løber væk; men selv den mest velopdragne hund KAN blive forskrækket og stryge afsted i al hast uden at se sig tilbage. DKK opfordrer derfor til, at du altid "forbereder dig på det værste" – også selv om I måske “bare” holder ferie i Danmark:

Sørg for, at hunden bærer et halsbånd med hundetegn med jeres midlertidige ferieadresse og mindst et eller flere mobiltelefonnumre, hvor du/I kan træffes.

Sørg også for at opdatere din kontaktinformation hos Dansk Hunderegister – og hos DKK: Skulle uheldet være ude, og din hund får sig vredet ud af halsbåndet, kan politi, dyrlæger, internater og DKK scanne hundens ID-chip og derigennem finde tilbage til dig – tjek, at din postadresse er korrekt, og sørg for at dit telefonnummer og email er registreret.

Det sker ind imellem, at DKK bliver kontaktet, når en hund løber væk: I disse tilfælde finder vi kontaktoplysninger i Hundeweb og kontakter hundens ejer – vi udleverer ikke hverken tlf. eller adresse men gør ellers, hvad vi kan for at forene hund og ejer.

Har du fået nyt telefonnummer eller email, kan du selv nemt kontrollere og – om nødvendigt opdatere - disse informationer på din ”Min side” på hundeweb.dk.

Er du flyttet, og har du ikke meldt adresseændring til DKK, så send os gerne en email på post@dkk.dk med din nye adresse og dit DKK-medlemsnummer, så opdaterer vi hurtigst muligt.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem