MENU

Hør Lise Lotte Christensen fortælle, hvorfor hundelivliner er livsnødvendige

25.03.2022

Sagen om de 17 golden retrievere, der gik uden mad og vand, fordi deres ejer var død, har ekkoet igennem store dele af landet og ikke mindst igennem hundeverdenen. Men hvad skete der egentlig? Det spørgsmål har DR P5´s radioprogram ”Det gode selskab” stillet Dansk Kennel Klubs adfærdskonsulent, Lise Lotte Christensen.

Det var Dansk Kennel Klubs adfærdskonsulent og kennelkontaktansvarlige, Lise Lotte Christensen, der under dét, der skulle have været et rutine-kennelbesøg, måtte tilkalde politiet og sørge for at få bragt de 13 voksne hunde og 4 hvalpe i sikkerhed på Brande Internat - Dyrenes Beskyttelse /Mosegaardens hunde- og kattepension.

Det fortæller Lise Lotte Christensen til radiovært Charlotte Striib i programmet "Det gode selskab", der blev optaget i går og sendt på DR P5.

Det er muligt at høre programmet online, når det passer ind i dit program - og du kan bl.a. høre Lise Lotte fortælle, hvorfor mavefornemmelsen sendte hende afsted på kennelbesøg, om samarbejdet med politi og dyreværnsorganisationen og ikke mindst om, hvorfor DKK opfordrer til, at du som hundeejer har en ”hundelivline”.

En hundelivline er én, du stoler på, en der kender dine hunde, kan tage vare på dem eller sætte gang i noget i forhold til pasning, hvis der sker dig noget, og du har brug for hjælp til hundene – i kortere eller længere tid.

Hør DR P5 radioprogrammet "Det gode selskab" her (du kan evt. spole ca. 32 minutter ind i udsendelsen - det er først her, golden retriever-indslaget går i gang):

Og tag meget gerne snakken med en hundeejer, du kender, hvis du selv har brug for en hundelivline - og tilbyd en bekendt at være vedkommendes hundelivline.
Det kan måske være med til at redde hunde- eller menneskeliv.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem