MENU

DKK´s bestyrelses beslutninger og anbefalinger i forlængelse af krigen i Ukraine

28.02.2022

Dansk Kennel Klubs bestyrelse ønsker at udtrykke sin dybeste medfølelse med alle, der er berørt af og lider under krigen, der finder sted i Ukraine. I forlængelse af FCI´s udmelding tidligere på dagen har DKK´s bestyrelse truffet yderligere beslutninger og anbefalinger gældende for danske arrangementer og danske dommere

DKK´s bestyrelse har i dag besluttet, at dommere, autoriseret af den russiske kennelklub - indtil videre - ikke inviteres til at dømme ved udstillinger, prøver og konkurrencer i Danmark.

Ligeledes opfordres danske dommere til ikke at tage imod invitationer til at dømme ved russiske udstillinger, prøver og konkurrencer.

DKK tilskynder alle, der kan, til at hjælpe i denne meget akutte situation: Den danske hundeverden har allerede igangsat indsamlinger, der snarest muligt transporteres til Ukraine. Derfor tager DKK nu initiativ til en indsamling af fornødenheder til de ukrainske hundeejere, der må flygte her til landet:

Den danske regering forventer omkring 20.000 ukrainske flygtninge, og DKK indsamler derfor hundetæpper, kurve, halsbånd, liner, legetøj, foder og godbidder – alt, hvad man som hundeejer, der er flygtet over hals og hoved, må stå og mangle.

Vi vil derefter sørge for, at det kan ligge klar i de områder, hvor regeringen vælger at stille bolig til rådighed for de ukrainske flygtninge.

Vi samler ind både på kontoret i Solrød og på Vilhelmsborg. På Vilhelmsborg har vi opsat en tætsluttende hyndeboks på træningspladsen - et kort placeret ved hovedbygningen viser vej til donationsboksen.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem