MENU

Dansk Kennel Klub og FCI´s Europa-sektion støtter Ukraine økonomisk

04.03.2022

Dansk Kennel Klubs bestyrelse og FCI´s Europasektion – som begge har Jørgen Hindse i formandsstolen - har besluttet at yde aktiv økonomisk støtte til fordel for ukrainske hunde og deres ejere

Set i lyset af den forfærdelige krig i Ukraine, som finder sted i disse timer og dage med store konsekvenser for den ukrainske befolkning, har Dansk Kennel Klubs bestyrelse samt FCI´s Europa-sektion – som begge har Jørgen Hindse i formandsstolen - besluttet at yde aktiv økonomisk støtte til fordel for ukrainske hunde og deres ejere - uanset om de befinder sig i deres eget land eller har været tvunget til at flygte i sikkerhed.

I et brev til de europæiske medlemslande skriver skriver FCI´s Europasektions sekretariat:
"En stor tak skal lyde til de lande og borgere, der har åbnet hjem og hjerter for nødlidende ukrainere og deres hunde... FCI´s Europa-sektion donerer 50.000 Euro til FCI´s nødhjælpsfond til fordel for ukrainske hunde og deres ejere."

Ligeledes har Dansk Kennel Klubs bestyrelse på møde i går besluttet at donere 10.000 Euro til FCI´s nødhjælpsfond – hvilket med lidt hurtig hovedregning betyder, at der sendes ca. 2,5 danske kr. afsted til Ukraines hunde pr. medlem af DKK.

Beløbene vil blive overført, så snart fonden er klar til at modtage pengene.
FCI arbejder pt. på højtryk for at håndtere formaliteterne, og i DKK er vi sikre på, at FCI finder de rigtige kanaler til at distribuere hjælpen på en åben og gennemsigtig måde til gavn for de mennesker og dyr, der har behov for det. Samarbejde med FCI-medlemmer, der kender deres lokalområder, betragtes i denne forbindelse som en selvfølge.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem