DKK har ledige pladser på agility-instruktøruddannelsen, som starter i 2022. Læs mere om DKK´s agilitytræner-uddannelse her

Er du allerede færdiguddannet som agilityinstruktør, tilbyder DKK 4 gange efteruddannelse:

1. Banedesign og linjer

Underviser er Jannie Hedegaard, som også underviser på dommer- og agilityuddannelsen, så vil du have justeret/finpudset dine baner/linjer eller blot genopfriskes lidt, er det muligt med dette kursus.

Hvor & hvornår: 6. november 2021 i DKK/Solrød.
Tilmelding via hundeweb

2. Undervisningsmetoder/personprofiler

Underviser er Steen Johnsen. På denne kursusdag lærer du noget om Enneagrammet: Hvordan vi som personer interagerer imellem hinanden og hvor hurtigt vi kan gå fejl af hinanden. Dette kursus er meget brugbart for dig som underviser og nogle gange tænker: Hvorfor forstår denne kursist ikke, hvad jeg siger. Kurset er sjovt og humoristisk, og alle får noget at tænke over.

Hvor & hvornår: 7. november 2021 i DKK Solrød.
Tilmelding via hundeweb

3. Adfærd, motivation og stress – rettet mod agility

DKK har i samarbejde med Karen Ulrich skræddersyet et kursus, der retter sig mod agility og den adfærd/stress, vi kan opleve. På kurset vil Karen Ulrich selvfølgelig også gennemgå alm. hundeadfærd, da det hele jo hænger sammen.
Hvor & hvornår: 20. november 2021 i Århus.
Tilmelding via hundeweb

4. Sportshunden

DKK arbejder på endnu et kursus omkring sportshunden – hold øje med kursuskalenderen!

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om efteruddannelse eller om agility-instruktøruddannelsen er du meget velkommen til at kontakte Pia Paulsen, sekretær for uddannelsesudvalget, på PiPa@dkk.dk.