MENU

Drømmer du om at blive agilityinstruktør? Eller om efteruddannelse?

10.09.2021

Læs mere om mulighederne for hhv. at blive agilityinstruktør og efteruddannelse ovenpå din agilityinstruktøruddannelse herunder.

DKK har ledige pladser på agility-instruktøruddannelsen, som starter i 2022. Læs mere om DKK´s agilitytræner-uddannelse her

Er du allerede færdiguddannet som agilityinstruktør, tilbyder DKK 4 gange efteruddannelse:

1. Banedesign og linjer

Underviser er Jannie Hedegaard, som også underviser på dommer- og agilityuddannelsen, så vil du have justeret/finpudset dine baner/linjer eller blot genopfriskes lidt, er det muligt med dette kursus.

Hvor & hvornår: 6. november 2021 i DKK/Solrød.
Tilmelding via hundeweb

2. Undervisningsmetoder/personprofiler

Underviser er Steen Johnsen. På denne kursusdag lærer du noget om Enneagrammet: Hvordan vi som personer interagerer imellem hinanden og hvor hurtigt vi kan gå fejl af hinanden. Dette kursus er meget brugbart for dig som underviser og nogle gange tænker: Hvorfor forstår denne kursist ikke, hvad jeg siger. Kurset er sjovt og humoristisk, og alle får noget at tænke over.

Hvor & hvornår: 7. november 2021 i DKK Solrød.
Tilmelding via hundeweb

3. Adfærd, motivation og stress – rettet mod agility

DKK har i samarbejde med Karen Ulrich skræddersyet et kursus, der retter sig mod agility og den adfærd/stress, vi kan opleve. På kurset vil Karen Ulrich selvfølgelig også gennemgå alm. hundeadfærd, da det hele jo hænger sammen.
Hvor & hvornår: 20. november 2021 i Århus.
Tilmelding via hundeweb

4. Sportshunden

DKK arbejder på endnu et kursus omkring sportshunden – hold øje med kursuskalenderen!

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om efteruddannelse eller om agility-instruktøruddannelsen er du meget velkommen til at kontakte Pia Paulsen, sekretær for uddannelsesudvalget, på PiPa@dkk.dk.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem