Fremover kan du få adgang til den digitale version af magasinet HUNDEN ved at logge ind på din ”min side” på hundeweb fra din computer, tablet eller smartphone.

Vi har dermed skabt et komplet opslagsværk, du altid har lige ved hånden - fuld af artikler om alt lige fra den nyeste forskning indenfor hundeverdenen, over alle former for hundesportsaktiviteter, hundeadfærd og -træning, opdræt, genetik, sygdomsforståelse og portrætter af interessante ”hundefolk”.

Du kan indtil videre finde de seneste tre års magasiner i arkivet – men flere følger, og vi arbejder på at videreudvikle både søgemulighederne og skabe bedre overblik over de forskellige emner, målrettet forskellige målgrupper, f.eks. om opdræt, udstilling, hundesport, sundhed mv.

I de enkelte magasiner er der indlagt knapper og links, som vil kunne forbedre din læseoplevelse. Du har bl.a. mulighed for at klikke dig videre til billedgallerier, videoer, til annoncørernes hjemmesider og lignende – så gå bare på opdagelse!

Du finder dit digitale HUNDEN-magasin ved at logge ind på hundeweb.dk – under ”Min side” finder du undermenuen ”Hunden” (vi skal nok sørge for, at henvisningen bliver rettet til HUNDEN ;-)

God læselyst og god weekend :-D