Der findes et hav af forskellige hundefodertyper. Fra tørt til vådt, fra tilberedt til råt, fra fuldfoder til tillægsfoder - der findes med garanti noget til (næsten) enhver smag! Endnu større føles sortimentet af snacks, godbidder og diverse tilskudsprodukter.

Men hvad skal man vælge til netop sin hund? Og vigtigst af alt: Hvorfor?

Det giver Dansk Kennel Klub dig nu mulighed for at spørge en rigtig Hundefodernørd om:

På ”Hundefodernørden”, Ann-Kristin Meyers webinar, som er en introduktion til ernæring af hunde, forklarer Ann-Kristin bl.a. forskellen mellem de forskellige slags foder. Hun forklarer også, hvad man skal være opmærksom på, når ens hund får mange godbidder og/eller snacks, f.eks. i forbindelse med træning, og hvorfor det ikke altid er en god idé at give sin hund kosttilskud.

Ann-Kristin Meyer er hundeernæringskonsulent og rådgiver både private og virksomheder om alt, der har med hundefoder og -ernæring at gøre. Med en kandidatgrad i Animal Science fra Københavns Universitet og med speciale i hundeernæring har hun en solid akademisk og uvildig baggrund hvad angår ernæring af hunde.

Hundeernæring er Ann-Kristins store passion, og hun er af den overbevisning, at foder handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og essentielle næringsstoffer. Ann-Kristin har igennem sin virksomhed "Hundefodernørden" hjulpet mange hunde til at trives bedre blot ved at ændre deres kost. Dette inkluderer både raske voksne hunde, allergihunde, overvægtige hunde, drægtige og diegivende tæver, hvalpe og aktive konkurrencehunde.

Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs i webinaret.
Webinaret bliver ikke optaget.

Hvornår?
25. februar 2021, kl. 18.00-20.00

Hvor?
Platformen Zoom (du modtager et link om formiddagen inden webinaret)

Pris?
DKK-medlem: 250 kr. Ikke-DKK-medlem: 400 kr.

Hvor tilmelder jeg?
Her på hundeweb