Der er IKKE indført nye restriktioner for idræts- og foreningsområdet.

Kulturministeriet - og DKK - opfordrer fortsat til, at alle foreningsaktiviteter afvikles. Vær dog opmærksom på krav om coronapas i visse situationer samt specifikke anbefalinger i områder med høj smitte.

Kulturministeriet har udarbejdet et sæt anbefalinger til aktiviteter på børn- og ungeområdet til i kommuner og sogne med høj smitte. Dem kan du læse her, hvor du også kan læse, at kredse og klubber mv. stadig må afholde træninger, konkurrencer og sociale aktiviteter - også i områder med høj smitte.

Husk i øvrigt, at kravet om coronapas er sænket og nu gælder for arrangementer, hvor der er 100 eller flere deltagere indendørs og 1.000 eller flere deltagere udendørs. Læs mere her

DKK gør i øvrigt opmærksom på, at det er tilladt for arrangører af hundesports-arrangementer frivilligt at fastsætte skærpede restriktioner, herunder f.eks. krav om coronapas, vaccination og brug af mundbind. Læs mere om det her

Sidst men ikke mindst vil vi fra DKK´s side henlede opmærksomheden på, at myndighederne lavet letanvendelig guide til, hvordan du skal forholde sig, hvis du f.eks. har haft nær kontakt til en smittet.
Klik dig igennem en række spørgsmål og få til sidst svar på, hvordan du skal reagere i lige præcis DIN situation - og få svar på, om du skal testes og gå i isolation:
Coronasmitte.dk - Guide til korrekt "Corona-opførsel" ved kontakt med smittet