MENU

PostNord overtager distributionen af medlemsmagasinet HUNDEN

11.02.2021

Fra og med februar-udgaven af medlemsmagasinet HUNDEN, der udkommer til medlemmerne i løbet af uge 7, vil magasinet igen blive leveret af PostNord.

Årsagen til skiftet er, at Bladkompaniet, der har stået for distributionen det seneste halve år, ikke har kunnet ”løfte opgaven”, hvilket har resulteret i ærgerlige oplevelser for vores medlemmer, herunder manglende levering, magasiner leveret på forkert adresse eller smidt i indkørslen i stedet for at lande i postkassen.

Det betyder også, at fra og med februar-nummeret, som bliver udsendt til alle medlemmer i løbet af uge 7, vil dit medlemsnummer igen figurere bag på bladet - pinkoden vil dog, grundet GDPR, IKKE fremgå.

Magasinet leveres i løbet af en arbejdsuge til de forskellige landsdele – derfor kan du f.eks. som medlem bosiddende i København ikke forvente at modtage magasinet samme dag som din bekendte, der bor i Vestjylland ;-)

Se her, hvornår magasinet udgives

Skulle du mod forventning ikke modtage dit magasin inden for ovenstående periode, er du velkommen til at kontakte Helle Røhl i DKK´s Medlemsafdeling på email: hero@dkk.dk, så sørger hun for, at der bliver fremsendt et nyt magasin til dig hurtigst muligt.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem