MENU

Nye naturnationalparker i høring – har du input?

29.01.2021

DKK er høringsberettiget og vil rigtig gerne have DIT input til, hvad vi skal skrive i vores høringssvar - se herunder:

Hundeejere er jo - om nogen - storforbrugere af naturen og glædes ved at kunne færdes ”frit” de fleste steder. Ved oprettelsen af 15 nye naturnationalparker skal der efter planen bl.a. udsættes store planteædere (flokke af kvæg, bisonokser og/eller vilde heste), og dette kan naturligvis kan give nogle udfordringer, når man færdes med hunde – også hunde i snor. Nogle planteædere (byttedyr) opfatter hunden som et rovdyr, og det kan resultere i uheldige og endda farlige situationer.

Dansk Kennel Klub er høringsberettiget og er derfor pt. i færd med at formulere vores høringssvar til lovforslaget om oprettelse af de nye Naturnationalparker. Og i den forbindelse vil vi rigtig gerne høre fra hundeejerne:

Har du gode gjort dig tanker om fordele, ulemper, løsningsforslag, fået gode ideer til emnet eller andet relevant, som du tænker, DKK bør inddrage i vores høringssvar, så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Måske har lige netop du en anden vinkel eller det løsningsforslag, der kan få problemstillingen til at gå op i en højere enhed?

Du kan sende dine kommentarer til Dansk Kennel Klub via post@dkk.dk. Skriv ”Naturnationalparker” i emnefeltet, så forsøger vi at inddrage alle relevante vinkler DKK´s høringssvar til lovforslaget. Du er naturligvis også velkommen til at sende dine tanker direkte til Miljøministeriet.

Læs mere om lovforslaget HER

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem