Her kan du læse en præsentation af de tre opdrættere samt webinarets værtinde:

MIKAEL TRANHOLM har været opdrætter af engelsk cocker spaniel igennem mere end 30 år, suppleret af en periode med opdræt af fransk bulldog, og har i gennemsnit fået et kuld om året. Mikael er autoriseret eksteriørdommer for en række racer i gruppe 1, 2, 9 og hele gruppe 8. Han underviser derudover på DKK´s opdrætteruddannelse i genetik. Mikael er dyrlæge med speciale i reproduktion og arbejder på Værløse Dyreklinik.

MUNTHE BIUM er opdrætter af ruhåret miniature gravhund og labrador retriever og har opdrættet 20 kuld hvalpe. Munthe er autoriseret eksteriørdommer for flere racer i gruppe 3 og 4. Til daglig er hun ansat i DKK´s kommunikationsafdeling, hvor hun bl.a. arbejder med sociale medier og hundeweb og har bl.a. været ansvarlig for relancering af DKK´s hjemmesider, dkk.dk og købhund.dk

MARLENE BIRKEBÆK har haft golden retriever siden 1985 og har siden 2002 opdrættet 21 kuld hvalpe. Hun bestræber sig på at avle sunde og raske hunde, der også er i besiddelse af det temperament, udseende og de egenskaber, der kendetegner golden retrieveren. Og så er hun stor fan af mentalbeskrivelser.

LISE LOTTE CHRISTENSEN er vært på webinaret. Til daglig er hun ansat i DKK, hvor hun fungerer som adfærdskonsulent, er ansvarlig for kennelkontaktordningen, er pressetalsmand m/k og i sin fritid fungerer hun desuden som chefinstruktør i den velgørende forening Servicehunde til Handicappede.

Alt det praktiske:

Tid: Den 23. februar kl. 18.30 til 20.30
(Det er muligt at logge på webinaret fra kl. 18.00, så der er gode muligheder for at teste lyd mm.)

Sted: Webinaret afholdes online på platformen Zoom.

Pris: DKK-medlemspris: 299 kr. Ikke-medlemspris: 349 kr.

Tilmeldingsfrist: Seneste tilmelding er den 23. februar kl. 17:00

Læs mere og tilmeld dig HER