MENU

Kan din hund finde hjem, hvis den bliver væk?

13.12.2021

Hvis din hund løber væk, er det vigtigt at dine kontakt-oplysninger er opdaterede – både på hundens navneskilt, hos DKK og hos Dansk Hunderegister - så din hund hurtigt kan finde tilbage til dig, hvis uheldet er ude.

Nytåret nærmer sig, og i Dansk Kennel Klub ved vi af erfaring, at hunde og fyrværkeri er en dårlig kombination: Hvert år bliver hunde og ejere overraskede af fyrværkeri; nogle gange med et tragisk resultat, fordi hunden løber væk – og bliver væk.

Derfor: Hold hunden i snor i december, og sørg for at hunden altid har halsbånd på med hundetegn med opdateret kontakt-informationer på ejer. Skulle uheldet være ude, og din hund i forskrækkelse vrider sig ud af halsbåndet, kan bl.a. politi og dyrlæger scanne hundens ID-chip og derigennem finde tilbage til dig: Men kun hvis din kontakt-information er korrekt opdateret hos Dansk Hunderegister, det lovpligtige, landsdækkende register over samtlige hunde i Danmark.

Tjek dine oplysninger hos Dansk Hunderegister:

Tjek dine oplysninger via din hunds registreringsbevis eller klik ind på hunderegister.dk

Er du flyttet, behøver du ikke ændre adresse hos Dansk Hunderegister – registret er koblet op til CPR-registeret og får oplysninger om adresseændringer.
Sørg derfor for, at din mail og dit telefonnummer står opført korrekt.

Du skal bruge dit NemId til at logge ind på hunderegister.dk.
Vælg ”Min side”, klik på ”Vælg handling” og kontroller og rediger evt. dine oplysninger – husk at trykke ”Gem”, inden du afslutter.

Tjek dine oplysninger hos DKK:

Tjek dine oplysninger via din hunds ejerbevis, eller - hvis du er DKK-medlem - via din ”Min side” på hundeweb.dk.

Er du medlem af DKK, og har du fået nyt telefonnummer eller email, kan du selv opdatere disse informationer på din ”Min side”.
Er du flyttet, og har du endnu ikke meldt adresseændring til DKK, så send os en email på post@dkk.dk med din nye adresse og husk at inkludere dit DKK-medlemsnummer, så sørger vi for at opdatere adressen i vores system.

På forhånd godt og sikkert nytår for både to- og firbenede!

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem