MENU

Forhandlinger i dag om genåbning den kommende uge

29.04.2021

I dag, torsdag den 29. april, mødes politikerne til nye forhandlinger om yderligere genåbning af samfundet.

Den næste fase af genåbningen er sat til at finde sted torsdag 6. maj, hvor forsamlingsloftet blandt andet ifølge faseplanen skal hæves til 25 indendørs og 75 udendørs.

Den 6. maj er samtidig dagen, hvor der - endelig - bliver åbnet for muligheden for at deltage i indendørs idrætsaktiviteter for voksne over 18 år - med krav om coronapas. Hvilke konkrete sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages, forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.

Herefter er næste step i genåbningsplanen den 21. maj, hvor det forventes, at der bliver åbnet for de resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter (med coronapas), som ikke er åbnet tidligere.

Men det er værd at skrive sig bag øret, at planen er afhængig af smitteudviklingen, og derfor kan ændre sig.

Pt. er der dog meget der tyder på, at der er plads til at åbne mere, end der allerede er vedtaget i forhold til de næste faser af genåbningsplanen, da antallet af smittede og indlagte er stabilt.

På DKK holder vi naturligvis et vågent øje med, hvornår og hvad der bliver meldt ud af konkrete retningslinjer, specielt ift. større forsamlinger og arrangementer, og vi glæder os til at dykke ned i mulighederne, så vi kan nå at arrangere den bedst mulige version af vores Vejen-udstillinger!

Dog har TV2 meldt ud, at det af en mail, de er i besiddelse af, fremgår, at man ikke forventer at blive færdige med de politiske forhandlinger i dag torsdag – bl.a. fordi de faglige anbefalinger ift. brugen af Johnson & Johnson-vaccinen fortsat mangler.
Så vi prøver at væbne os med tålmod – og holder jer opdateret!

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem