MENU

Dyrlægestuderende søger opdrætter

21.06.2021

DKK har modtaget nedenstående fra en dyrlægestuderende, der efterlyser en opdrætter med hvalpe på vej:

Hej kære opdrætter

Mit navn er Sanni, jeg er 31 år og dyrlægestuderende. Jeg er færdiguddannet januar 2023. Jeg er selv hundeejer til en kastreret labradorblanding. Jeg drømmer om at arbejde i smådyrsklinik. En del af det, at arbejde i smådyrsklinik er jo at rådgive omkring det helt essentielle ved livet, nemlig fødslen.
Jeg har lært en masse teoretisk omkring, hvordan en naturlig fødsel bør forløbe, men jeg synes det er svært at skulle rådgive om noget, jeg ikke selv har oplevet.

Så det er her I fantastiske opdrættere, kommer ind i billedet – jeg vil nemlig utrolig gerne opleve en naturlig hundefødsel.
Jeg vil være dybt taknemmelig, hvis en af jer har overskud og lyst til at lukke mig ind i jeres hjem, hvor jeg kan komme til at ”være helt tæt på”. Jeg kommer gerne på besøg et par gange inden fødslen for at tæve kan blive tryg ved mig og min tilstedeværelse, jeg ønsker selvfølgelig ikke at stresse tæven unødigt.

Jeg er bosiddende på Østfyn, og jeg er villig til at kører på hele Fyn, brofaste øer og trekantsområdet. Jeg har ikke nogen krav til race, jeg ønsker blot, at det er en hund hvor man forventer en naturlig fødsel og gerne en erfaren opdrætter, som kan dele lidt ud af sin dyrekøbte erfaring. Jeg er selvfølgelig helt klar over, at der kan ske uforudsete hændelser, og skulle dette ske imens jeg er til stede, så tager jeg selvfølgelig bare hjem, og I skal ikke tænke videre over det/mig.

Jeg har mulighed for at komme med kort tids varsel her sommeren over (uge 26-33).
Kontakt mig gerne, enten på telefon 28773356 eller mail: sanni.steinskog@hotmail.com, så kan vi få en snak, og I kan finde ud af, om I har lyst til at få mig på besøg.
Jeg håber på at høre fra nogen, og jeg vil som sagt være jer dybt taknemmelig.
Mange hilsner Sanni

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem