I kampen mod stigende coronasmitte opfordrer myndighederne til krav om coronapas ved større begivenheder, og regeringen vil i dag, tirsdag, bede Folketingets Epidemiudvalg om at bakke op om nye tiltag i kampen mod spredning af coronasmitten.

Hvis forslaget vedtages, vil det formentlig betyde krav om gyldigt coronapas ved DKK´s hundeudstillinger i den kommende weekend i MCH Messecenter Herning.

”DKK har løbende formået at håndtere og tilpasse sig de ændrede restriktioner ved afholdelse af store arrangementer under coronapandemien. Vi er derfor klar til at håndtere eventuelle restriktioner allerede ved udstillingens åbningsdag,” fortæller formanden for DKK´s udstillingsudvalg, Wilfred Olsen

”DKK ønsker naturligvis at være med til at bekæmpe spredningen af coronasmitte. Derfor er vi naturligvis klar til at afvikle udstillingen med krav om coronapas for samtlige fremmødte. Vi opfordrer alle deltagere til at sikre et gyldigt coronapas samt at komme i god tid, så der er tid til at blive tjekket ved indgangen – så alle kan nå at komme på plads og få en god udstilling,” siger han.

DKK har indkaldt ekstra personale, der kan tage sig af de ekstra sikkerhedstjek af coronapas ved indgangen.

Hjælp os gerne med at holde en god udstilling, hvor alle kan være trygge. Pas godt på dig selv – og de øvrige deltagere!

DKK forventer pt. at udstillingerne i Herning vil blive gennemført ud fra følgende retningslinjer:

Coronapas

Deltagere og publikum skal fremvise coronapas for at komme ind på udstillingen. Det samme gælder DKK’s personale, dommere, standlejere, ringpersonale og frivillige hjælpere. DKK anbefaler, at man benytter den officielle app fra Digitaliseringsstyrelsen.

Har man ikke et gyldigt coronapas, vil man ikke kunne komme ind på udstillingen.

Man har mulighed for at tage en Quicktest i HerningCentret (se nedenfor), og hvis denne viser et negativt resultat, vil man på denne måde kunne erhverve sig et gyldigt coronapas.

Vi gør opmærksom på, at DKK desværre ikke refunderer tilmeldingsgebyret, hvis man grundet manglende coronapas ikke kan deltage i udstillingen.

Adgang for publikum

Som tidligere oplyst vil der være adgang for publikum – med gyldigt coronapas.
Se adgangspriser her

Ved indgangene

Deltagerne skal parkere på P4 (tidligere P Øst) og benytte indgangen ved hal C/G.

For at lette presset på indgangene beder vi både deltagere og publikum om at have følgende parat til fremvisning: Gyldigt coronapas samt hundenes nummerskilte.

Vi anbefaler stadig, man holder rigtig god afstand til de øvrige i køen.

Mundbind

Der er ikke krav om at bære mundbind, når man udstiller. Det er frivilligt, om man ønsker at bære mundbind.

Afstand og hygiejne

Vi anbefaler, at man på hele udstillingsområdet holder god afstand til de øvrige personer samt sørger for god hygiejne ved ofte at vaske hænder og spritte af.

Sygdom

Er du syg, føler du dig dårligt tilpas, eller udviser du symptomer på Covid-19, så bliv hjemme!

Coronatest

Vi henviser til nedenstående angående steder og tider for coronatest i Herning-området:

Quick Test (p.t. gyldig i 72 timer):
HerningCenteret, Merkurvej 1, Indgang K, 1.sal, 7400 Herning
Åbent fredag kl. 08.00-20.00, lørdag-søndag kl. 10.00-17.00.
Læs mere om Quick-test Herning

PCR-test (tidsbestilling) (p.t. gyldig i 96 timer):
Testcenter Herning, Holingknuden 2, 7400 Herning
Læs mere om PCR-test Herning

Vis ansvarlighed!

DKK gør opmærksom på, at de restriktioner og henstillinger, der fremgår af deltagerinformationen, skal overholdes, ligesom alle på udstillingsområdet har pligt til at efterkomme de henstillinger, som udstillingsledelsen fremkommer med. Dette er også gældende i forhold til myndighedernes udmeldinger om smittebegrænsning og beskyttelse mod Covid-19.

Efterkommer man ikke ovenstående, kan man blive bortvist fra udstillingen, få frataget sin hunds præmiering og/eller blive indbragt for DKK’s disciplinærnævn.