Årsagen er, at vi – længe – har ventet forgæves på myndighedernes retningslinjer for afholdelse af store arrangementer i forhold til Coronavirus i Danmark:

”Regeringen har ikke kunnet indfri sit løfte om, at dens såkaldt hurtigt-arbejdende ekspertgruppe midt i april ville offentliggøre planer for, hvordan de større forsamlinger og arrangementer kan afholdes sundhedsmæssigt forsvarligt. Og nu lyder tonerne fra myndighederne, at vi bliver nødt til at vente endnu længere.

Som ansvarlige arrangører tør vi simpelthen ikke løbe den risiko: Hvis vi skal afholde et sundhedsmæssigt forsvarligt arrangement over tre dage, er der desværre alt for mange ubekendte og alt for mange spørgsmål, vi ikke har kunnet få besvaret hos myndighederne.

Intet er vigtigere for DKK end vores medlemmers, dommeres og personales sikkerhed, og derfor ser vi os nødsaget til at aflyse - desværre på lige fod med mange andre arrangører på nuværende tidspunkt,” forklarer Dansk Kennel Klubs bestyrelsesformand, Jørgen Hindse.

Udstillings- og næstformand, Wilfred Olsen supplerer:
”Vi ved, at denne beslutning vil skuffe vores mange udstillere, der - ligesom vi som arrangører - havde glædet sig til at indtage Dyrskuepladsen.

Vi er meget, meget kede af at måtte aflyse, men nu vender vi al fokus mod vores udstillinger i Vejen i weekenden den 18. - 19. og 20. juni. Vi satser benhårdt på at have modtaget gældende Corona-retningslinjer, der sikrer en forsvarlig afholdelse i god tid forinden, så det bliver muligt at afholde vores udstillinger på helt normal vis til den tid!” understreger han.

DKK betaler naturligvis det fulde tilmeldingsgebyr tilbage til samtlige udstillere, der har tilmeldt årets Roskilde-udstillinger. Dog skal du som udstiller have en smule tålmodighed og forvente, at gebyret først er retur på din konto inden for de næste 14 dage.

På vegne af en samlet bestyrelse, udstillingsudvalg og administration:

Tak for fortsat støtte og tillid til vores forening!

Jørgen Hindse, bestyrelsesformand i DKK
Wilfred Olsen, formand for DKK´s udstillingsudvalg
Jens Glavind, direktør for DKK
Jette Nielsen, leder af DKK´s udstillingsafdeling